Daugybė gaminimo opcijų

Šioje orkaitėje rasite nuimamą vandens bakelį ir specialią garų funkciją. Dėl to maistas viduje tampa skanus ir sultingas, o išorėje – traškus. Šios orkaitės garų funkciją galima derinti su kitomis orkaitės funkcijomis, be to, ją galite naudoti ir patiekalams pašildyti.

Tiesa, tai dar ne viskas – „NEFF B24FS33N0“ galima rinktis iš 22 orkaitės programų. Naudodami išmaniąją „CircoTherm“ karšto oro funkciją, vienu metu maistą galite ruošti visuose keturiuose lygiuose. Todėl visą vakarienę galėsite iškepti vienu kartu!

Automatinės programos palengvina maisto ruošimą

Integruoti orkaitės automatiniai patiekalų nustatymai garantuoja puikius rezultatus, nesvarbu, ar kepate, ar skrudinate gardžius patiekalus. Galite rinktis iš daugelio iš anksto įdiegtų programų arba atsisiųsti papildomų automatinių programų naudodamiesi „Home Connect“ programėle. Ją paprasta naudoti: tereikia pasirinkti norimą programą ir nustatyti ingredientų svorį, o visa kita jau atliekama automatiškai.

Na, o „Multipoint“ termometras tiksliai matuoja gaminamo maisto vidinę temperatūrą trimis matavimo taškais, o pasiekus norimą temperatūrą, orkaitė išsijungia automatiškai. Tad gaminimas su šia orkaite tampa paprastesnis nei bet kada anksčiau.

Jeigu maisto gaminimo paprastumas jums yra prioritetas, „NEFF B24FS33N0“ neabejotinai yra vienas iš geriausių variantų rinkoje su daugybe išmanių funkcijų ir ypač paprastu valdymu.