Universalumas ir lankstumas virtuvėje kuriantiems

Naudodami „Flex Induction“ funkciją „NEFF T68FTV4LO“ kaitlentėje, galite virtuvėje atskleisti savo kūrybiškumą, todėl tai yra puikus pasirinkimas tiems, kas į maistą žiūri kaip į meną ir kūrybą.

Sujunkite universalias gaminimo sritis į vieną tolygiai kaitinamą sritį. Ant šios didelės srities dėkite didelius gaminimo indus – virkite ryžius, garuose troškinkite daržoves ir lėtai virkite padažą. Ši kaitlentė nustato prikaistuvių dydį bei formą ir kaitina tik tas sritis, kurias reikia, todėl jums nebereikės rūpintis dėl turimų indų dydžių, formos ir gaišti laiką keičiant kaitlentės nustatymus.

Integruotas garų rinktuvo valdymas be papildomų pastangų

„Hood Control“ garų rinktuvo valdymo funkcija yra vienas iš pagrindinių dalykų, išskiriančių šį gaminį iš kitų. Iš kaitlentės nustatykite skirtingus garų rinktuvo galingumo lygius ir įjunkite lemputę. Skamba kaip smulkmena, bet iš tiesų tai leidžia nenuleisti akių nuo kaitlentės ir valdyti garų rinktuvą būtent iš ten, iš kur kyla garas.

Intensyvesnis karštis, kai to prireikia

„Power Boost“ – tai dar viena „NEFF“ išmani ir laiką taupanti funkcija. Norite greitai užvirti vandenį makaronams? Tiesiog suaktyvinkite „Power Boost“ ir vanduo užvirs kur kas greičiau. Tai yra puiki funkcija tais atvejais, kai gaminate puode ir temperatūra jums nėra svarbi, bet norisi pasiekti rezultatą greičiau.

Tad jeigu ieškote kaitlentės, kuri būtų išmanesnė ir leistų koncetruotis ties maisto gaminimu, o ne ties skirtingų virtuvės įrenginių valdymu, tai yra fantastiškas variantas.