Galingas ir išmanus siurblys

Vienas iš svarbiausių „DEEBOT T20 OMNI“ privalumų, yra jo didžiulė 6000 Pa siurbimo galia, praktiškai neatsiliekanti net ir nuo tradicinių dulkių siurblių. Verta atkreipti dėmesį ir į šio roboto turimą pažangią kliūčių aptikimo sistemą su „TrueDetect 3D 3.0“ daiktų atpažinimo technologija ir „TrueMapping 2.0“ namų žemėlapių sudarymo technologija, leidžiančia sukurti kokybišką namų žemėlapį net iki 3 aukštų.

Šis įrenginys gali atpažinti kilimus ir kitus paviršius ir paprasčiausiai pakelti šluostes, todėl visi namai išvalomi be problemų. Na, o pačios šluostės yra plaunamos 55 laipsnių karštu vandeniu, todėl visada yra švarios ir higieniškos.

Maksimalus paprastumas

Kad naudotis šiuo įrenginiu būtų dar paprasčiau, jį galėsite valdyti naudodami „YIKO AI“ valdymo balsu funkciją. Tiesa, stebėti roboto pernelyg dažnai nereikės, tiesiog kartą nustatykite valymo nustatymus ir toliau robotas kasdien grindų siurbimą ir plovimą atliks pats.

Tuo tarpu „OMNI“ stotelė siūlo visiškai automatizuotą sprendimą. Ji palaiko automatinio plovimo karštu vandeniu, automatinio išvalymo, džiovinimo karštu oru ir savaiminio valymo funkcijas. Todėl jums nereikės nuolat tuštinti, valyti ar kitaip tvarkyti savo roboto – jis viską padarys pats.

Taigi, „ECOVACS DEEBOT T20 OMNI“ puikiai tinka skirtingiems grindų paviršiams ir valymo scenarijams ir tai yra fantastiškas įrenginys tiems, kurie nori maksimalios laisvės nuo grindų priežiūros.