Ryškumas, kontrastas ir išmanumas kiekviename žingsnyje

Net 97 colių ekraną turintis „LG OLED97G2" naudoja specialią „Brightness Booster Max" technologiją, kuri sustiprina ryškų „LG OLED evo" savaime užsidegančių pikselių grožį. Dėl šios technologijos panaudojimo, šis „LG" televizorius pasižymi iki 30 proc. didesniu ryškumu su puikiu šviesos efektyvumu.

Na, o dėl gilaus mokymosi patobulinimų, „LG" 5-os kartos „α9" procesorius su dirbtiniu intelektu išryškina objektus tiek pagrindiniame plane, tiek fone, suteikdamas natūralaus gilumo jausmą ir įspūdingai ryškias bei tikslias spalvas.

Apskritai, tai yra vienas iš geriausiai atrodančių televizorių ekranų rinkoje, ne tik dėl šių įspūdingų technologijų, bet ir dėl savo universalumo – jis puikiai tiks tiek žiūrintiems filmus, tiek, pavyzdžiui, kompiuterinių žaidimų mėgėjams dėl „Nvidia G-Sync" ar „AMD FreeSync" technologijų palaikymų.

 LG OLED97G2

Dėmesys ne tik vaizdui, bet ir garsui

„LG" nepamiršta, kad garsas yra tiek pat svarbus, kiek ir vaizdas, todėl šio milžiniško televizoriaus galingi garsiakalbiai leis jums mėgautis kiekvienu momentu. Na, o 5-os kartos „α9" procesorius su dirbtiniu intelektu sujungia 2 kanalų garsą į virtualų 7.1.2 kanalo garsą. Tai leis pajausti visą veiksmą ir chaosą aplink save, tarsi būtumėte pagrindiniai filmo veikėjai.

Turinys – pirmoje vietoje

Tai yra turinio mylėtojams sukurtas televizorius, tad „LG OLED97G2" palaiko „Dolby Vision IQ" ir „Dolby Atmos" technologijas, leidžiančios pritaikyti ir vaizdą, ir garsą pagal tai, kas vyksta ekrane. Na, o „Filmmaker Mode" leis matyti kiekvieną filmą ar serialą būtent taip, kaip tai numatė to turinio kūrėjai.

Džiugu ir tai, kad serialų ar filmų laisvo laiko praleidimui jums nepritrūks niekada dėl naudojamos „webOS" operacinės sistemos, kuri teikia rekomendacijas pagal jūsų skonį. Tiesiog sukurkite kelias skirtingas paskyras visiems namiškiams ir pasinerkite į mėgstamiausius televizijos serialus, tik jus dominančias naujienas bei sporto rezultatus didžiuliame šio televizoriaus 97 colių ekrane.