„TECH TOP 2022“ pusryčiuose šiemet dalyvavo ir savo balsą už geriausią metų techniką atidavė 15 komisijos narių: technologijų akademikai Tomas Proscevičius ir Vaidotas Vaišis. Technologijų verslo atstovai: Vidmantas Tomkus, Vidmantas Janulevičius, Aurelijus Rusteika, Remigijus Štaras, Mindaugas Glodas ir LNK komercijos vadovas Tomas Bartininkas.

Technikos mylėtojai ir savų sričių profesionalai: Gediminas Jaunius, Indrė Kavaliauskaitė, Vytautas Rumšas, Andrius Užkalnis, Šarūnas Tamulis, Karolis Makrickas. O taip pat maisto kūrėjai, meno pasaulio atstovai – Deivydas Praspaliauskas ir Nida Degutienė.

Technologijų naujoves aptarę, gyvai apžiūrėję, rankomis palietę ir „Topo centro“ parduotuvių ekspertų nuomonės išklausę komisijos nariai kiekvieną apdovanojimuose dalyvaujantį įrenginį, prietaisą ar inovaciją vertino 10 balų sistemoje pagal funkcionalumą, paprastumą naudotis, tvarumą, inovatyvumą, dizainą ir potencialą tapti itin populiariu. Svarbu paminėti, kad komisijos balsai sudaro tik pusę viso nominacijos įvertinimo. Likusią pusę balsų „TECH TOP 2022“ apdovanojimuose lemia žmonių balsai, tad prie balsavimo prisidėti ir tuo pačiu laimėti televizorių visi norintys dar gali iki spalio 23 d. balsuodami tiek „Topo centro“ parduotuvėse, tiek „TECH TOP“ balsavimui skirtuose tinklalapiuose delfi.lt ar topocentras.lt.

Nuo kvapą gniaužiančių inovacijų ir sveikatingumo prekių iki kasdienybę ženkliai palengvinančių prietaisų, televizorių, nešiojamų kompiuterių bei išmaniųjų telefonų – jau aštuntą kartą organizuojamuose nacionaliniuose technikos apdovanojimuose „TECH TOP 2022“ šįsyk net 17 kategorijų, tarp kurių – Tautos prekės ženklas, Lietuvos technikos pasiekimas, Metų inovatyvus produktas ir kiti. Vadovaudamiesi funkcionalumu, paprastumu naudoti, inovatyvumu, dizainu, tvarumu ir kitomis techninėmis savybėmis, „Topo centro“ ekspertai į kiekvieną kategoriją atrinko iki 10 skirtingų gamintojų prekių, turinčių didžiausią potencialo tapti 2022-ųjų geidžiamiausiai.

Aštuntieji nacionalinius technikos apdovanojimai „TECH TOP 2022“ jau lapkričio 15 d., 19:30, per LNK. Impozantiško renginio vedėjai Rokas Bernatonis ir Indrė Kavaliauskaitė keliaus po neišgalvotas tikroves, tiesiog PRIVALANČIAS egzistuoti už mūsų visatos tvorų. Šios fantastinės odisėjos metu skambės Justino Jaručio, Monikos Liu, Rūtos Ščiogolevaitės, BA ir kitų atlikėjų dainos, o nominacijas skelbs gerai pažįstamos verslo, pramogų pasaulio ir ne tik asmenybės. Naujausių technologijų pilno šou metu taip pat paaiškės ir kas pelnė „Tautos prekės ženklo“ titulą.