Naujausia „Oral-B“ valymo technologija

„iO 10“ yra vienas iš naujausių „Oral-B- šepetukų ir jis naudoja „iO“ valymo technologiją, kuri apjungia naujoviškos sklandžiai veikiančios magnetinės pavaros sukuriamas švelnias mikrovibracijas šereliuose ir odontologų įkvėptą apvalią šepetėlio galvutę.

Šiame šepetėlyje buvo panaudotas ir dirbtinis intelektas (DI), kuris vis dažniau matomas mūsų kasdienybėje. Jį jau turi ir šaldytuvai, ir skalbimo mašinos, tačiau dantų šepetėliuose – tai yra naujovė. „Oral-B iO 10“ 3D dantų sekimo funkcija su DI stebi, kaip valote priekinius, viršutinius ir galinius dantų paviršius, kad parodytų, kaip juos išvalyti geriausiai.

Tuo tarpu „iO Sense“ išmanusis kroviklis realiu laiku informuoja apie spaudimą, valymo laiką ir išvalytas sritis, kad dantis išsivalytumėte švariai. Dėl šių technologijų panaudojimo, „iO 10“ šepetėlis pašalina iki 100 proc. daugiau apnašų nei įprastas šepetėlis, o dantenos tampa 100 proc. sveikesnėmis vos per vieną savaitę. Be to, kadangi šis šepetėlis pašalina visas paviršiaus dėmes, vos po pirmos dienos jūsų dantys bus baltesni.

Apgalvota kiekviena smulkmena

„Oral-B iO 10“ yra aukščiausios klasės dantų šepetėlis, todėl šiame įrenginyje apgalvota kiekviena smulkmena. Pavyzdžiui, interaktyvus spalvotas ekranas aiškiai perduoda valymo režimo informaciją, rodo įkrovą ir praneša, kai dantis valote 2 minutes.

Na, o kai ateina laikas įrenginį įkrauti, problemų nekyla, kadangi greito įkrovimo stotelė su magnetiniu įkrovikliu šepetėlį įkrauna vos per 3 valandas.

Jeigu elektrinį dantų šepetėlį turėjote jau anksčiau, tačiau nusprendėte atsinaujinti ir galvojate, kad įprasti elektriniai šepetėliai jūsų nebetenkina – „Oral-B iO 10“ yra puikus pasirinkimas jums. Šis prietaisas visapusiškai pasirūpins jūsų dantų priežiūra ir padės pasiekti fantastiškų rezultatų jau nuo pat pirmos dienos.