Šiais metais rinkai pristatytas „ECOVACS Deebot X1 Omni“ tikrai gali rikiuotis aukščiausiose pozicijose, kalbant apie išmanumą, patogumą, kokybę ir inovatyvumą. Dirbtinis intelektas, balso asistentas „YIKO“, savaiminio išsivalymo stotelė ir daugelis kitų funkcionalumų, „Deebot X1 Omni“ leidžia vadinti robotų-siurblių flagmanu.

Visiška laisvė paliekant visus rūpesčius robotui

„Deebot X1 Omni“ suteikia visišką laisvę su pirmąja daugiafunkcine savaiminio išsivalymo stotele. Šis prietaisas turi automatinio išsivalymo funkciją, kuri atskiria švarų vandenį ir purvą, automatiškai išplauna įrenginio šluostes bei papildo švaraus vandens rezervuarą. Siurblio talpykla ištuštinama automatiškai vos per 10 sekundžių, o vienkartinis 3L talpos dulkių maišelis gali būti naudojamas net iki 60 dienų. Be to, išplautos šluostės bus išdžiovinamos. Tai reiškia, jos siurblys baigęs darbą, grįš į savaiminio išsivalymo stotelę ir pats išsivalys bei bus pasiruošęs kitam namų tvarkymui.


Plovimas, primenantis šveitimą rankomis

„ECOVACS Deebot X1 Omni“ turi revoliucinę keturių pakopų giluminio valymo sistemą ir intensyvią siurbimo galią (iki 5000 Pa). Robotą sudaranti pagrindinė ir dvi šoninės šluostės apsisuka iki 180 kartų per minutę, tokiu būdu imituodamos intensyvų grindų šveitimą rankomis. Šis siurblys-robotas pašalins ne tik paviršutinius nešvarumus, bet ir gilias, įsisenėjusias dėmes nuo plytelių, medinių ar vinilinių grindų. Itin didelė siurbimo galia užtikrina, kad kilimuose neliktų dulkių ir smulkiausių trupinių, kurių, pripažinkime, tikrai galima rasti daugelyje namų. „ECOVACS Deebot X1 Omni“ pasirūpins tobula namų švara, o jūs galėsite jaustis laisvai ir nesukti galvos dėl kiekvieno, ant žemės nukritusio trupinėlio.


Dirbtinis intelektas jūsų namuose

Dar vienas itin didelis „ECOVACS Deebot X1 Omni“ pranašumas – dirbtinis intelektas ir aukštos kokybės RGB kamera. Robotas sudaro tikslų jūsų aplinkos žemėlapį, todėl darbo metu puikiai orientuojasi net tamsoje, išvengia kliūčių ir turi žmonių atpažinimo technologiją. Įrenginyje įdiegta kamera pagerina valymo kokybę, o atsitikus nenumatytiems atvejams, nesant namuose, robotas-siurblys gali atlikti prižiūrėtojo funkciją. Paleiskite jį darbui ir mobiliosios programėlės dėka galėsite stebėti, kas realiu laiku vyksta namuose.


Tam, kad valymas būtų dar paprastesnis, įrenginyje yra įdiegtas „YIKO“ balso asistentas. Tereikia pasakyti atitinkamą komandą balsu ir robotas pradės siurbti ar plauti namus. Jeigu šis valdymo būdas jums nebus priimtinas, „Deebot X1 Omni“ galima valdyti rankiniu būdu arba išmaniąja programėle.


Išskirtinis dizainas, sukurtas ekspertų

„Deebot X1 Omni“ yra ne tik inovatyvus namų pagalbininkas, bet ir stilingas interjero akcentas. Šio roboto-siurblio dizainą kūrė apdovanojimus pelniusi, dizaino pasaulyje gerai žinoma, įmonė „JACOB JENSEN DESIGN“. Solidžios spalvos, kokybiškos medžiagos, laikui nepavaldus dizainas ir išmanios technologijos – „Deebot X1 Omni“ leidžia vadinti rytojaus robotu, šiandien!