Viena galingiausių kokteilinių pasaulyje

Jeigu galia jums yra svarbu, tai verta žinoti, kad „Blendtec Professional 800“ turi net 1800 W galingumo varikliuką, kuris yra pastebimai galingesnis už daugelio konkurentų siūlomus kokteilinių variklius. Be to, kartu naudojamos ir itin tvirtos metalinės ąsočio ir motoro jungtys, ką daugelis gamintojų, net ir panaudodami galingus, variklius dažnai pamiršta. Tad šis įrenginys gali būti naudojamas ne tik vaisių kokteiliams plakti, bet ir ledams, migdolų pienui, miltams ir riešutų sviestui, padažams ar kitų patiekalų gaminimui.

Nepaisant to, „Professional 800“ yra daug tylesnis už kitus šio gamintojo prietaisus dėl savo naudojamos „Stealth“ veikimo technologijos, kuri visiškai uždaro garsą įrenginio viduje ir suka jį 360 laipsnių tol, kol jis visiškai išnyksta.

Paprastas naudojimas, platus funkcionalumas

„Blendtec Professional 800“ turi 6 automatines programas: tešla, maišytas gėrimas, vaisių kokteilis, ledinis desertas, šviežios sultys ir karšta sriuba. Taip pat įrenginyje rasite ir rankinį greičio slankiklį su itin paprasta liečiama vartotojo sąsaja, kurią turi ir daugeliui jau pažįstama „Blendtec Designer“ serija. Įjungimo/išjungimo mygtukas yra apšviestas ir labai lengvai pasiekiamas, kad šiuo įrenginiu galėtumėte naudotis ir tamsoje.

Tyla, kokybė ir ilgaamžiškumas

„Topo centro“ specialistai pastebi, kad pirkėjai dažnai nori kokteilinės, kuri būtų ne tik galinga, bet ir tyli. Tad tokiu atveju šis įrenginys atrodo kaip tinkamas pasirinkimas. Vidutiniškai šio prietaiso skleidžiamas triukšmas siekia 67dB, tuo tarpu įprastos kokteilinės paprastai veikia apie 88dB garsumu.

Kompanijos teigimu, „Pro 800“ garsumas siekia įprasto dviejų žmonių pokalbio garsumą ir tai yra bene tyliausia kokteilinė rinkoje. Tad jeigu kaina jums nėra svarbus aspektas, tačiau jūs be galo norite tikrai įspūdingo ir aukščiausios klasės įrenginio, drąsiai rinkitės būtent „Blendtec Professional 800“.