MRU kampanija „Turi kibirkštį? Įpūsime ugnį! Tu gali daugiau, nei galvoji!“ siekiama padrąsinti jaunuolius pasitikėti savimi ir savo galimybėmis ateityje. Nuolat besikeičiančiame, kupiname iššūkių gyvenimo tarpsnyje, kai sprendžiamas būsimos profesijos bei studijų pasirinkimo klausimas, labai reikia padrąsinimo bei tikėjimo.

Birželio 1 d. prasidėjęs bendrasis priėmimas į pirmosios (bakalauro) pakopos studijų programas vyks iki liepos 28 d., 12 val. Priėmimas vykdomas tiek į valstybės finansuojamas, tiek į valstybės nefinansuojamas studijų vietas, nuotoliniu būdu. Minimalus konkursinis balas yra 5.4, o jį pasiskaičiuoti galima LAMA bpo konkursinio balo skaičiuoklėje.

MRU – tarptautiškas, lankstus ir inovatyvus universitetas

Naujausiais žurnalo „Reitingai“ duomenimis, MRU – pirmaujanti aukštojo mokslo įstaiga Lietuvoje universitetų tarptautinio konkuravimo kategorijoje. Mokslo metus rudenį pradėjo studentai net iš 58 pasaulio šalių. Siūlomos studijos anglų kalba ir net 12 angliškų programų, didina konkurencingumą Lietuvos ir globalioje rinkoje.

Praktika ir realus žinių pritaikymas yra integruotas į kiekvieną studijų programą, o asmeninis mentorius ne tik padeda kurti profesinių ryšių tinklą nuo pat pirmojo studijų semestro, bet ir atsako į visus su pasirinkta specialybe susijusius klausimus ir leidžia patirti savo ateities profesinę kasdienybę. Galimybė studijuoti moduliais ir studijų organizavimo lankstumas užtikrina galimybę studijas derinti su darbu.

Augant nerimui dėl studijų kainų, universitetas siūlo galimybę mokėti už studijas dalimis, pagal individualiai sudarytą planą, mokėjimus skaidant į dvi ar net tris dalis. Taip pat, siūlomos studijų refinansavimo galimybės, kviečiama pretenduoti į universiteto ar valstybės skiriamas stipendijas labiausiai motyvuotiems ar socialiai pažeidžiamiems. Taip pat MRU rūpinasi, jog kiekvienas atvykęs studentas turėtų galimybę įsikurti MRU Studentų namuose.

Parama pirmakursiams

Pirmojo kurso studentams MRU vykdoma pradžios mentorystės programa. Tai karjeros ir profesinio tobulėjimo programa studentams, kurie turi unikalią progą individualiai bendrauti su savo srities patyrusiais profesionalais – mentoriais, patikrinti studijų procese įgytas žinias, mokytis jas pritaikyti, gauti iš jų naudingų praktinių įgūdžių ir patarimų.

MRU rūpinasi kiekvieno studento sveikata, todėl universitete yra įsteigta įvairių pagalbos priemonių sistema, padedanti užtikrinti akademinę, psichologinę bei socialinę studentų gerovę.

Universitetas siekia būsimiems ir esamiems studentams suteikti visapusišką pagalbą, todėl Priėmimo ir rinkodaros skyrius yra pasiruošęs atsakyti į visus stojančiųjų klausimus: el. paštu priemimas@mruni.eu arba telefonu +370 5 2714 700. Galima kreiptis „Facebook Messenger“, programėlės paieškoje įvedus „MRU priėmimas 2023” ar registruotis nuotolinei asmeninei konsultacijai.