SMK esamus ir būsimus studentus kviečia ir ragina naujuoju šūkiu – „Būk DAUGIAU!“. Skambiu šūkiu besikreipianti kolegija skatina kiekvieną atskleisti savo potencialą per įvairias galimybes ir patirtis, kurių jie gali pasisemti patyriminiu mokymosi paremtoje akademinėje aplinkoje.

„Būk daugiau“ – tai ne tik įvairių galimybių pristatymas, bet ir plataus horizonto atvėrimas. Šis kreipinys į būsimąjį studentą nusako mūsų aktyvų norą prisikviesti tuos žmones, kurie norėtų iš gyvenimo daugiau. Daugiau – tai išlipimas iš jau pažįstamų ribų ir savo begalinio potencialo pažinimas“, – pristatydama naują kampaniją sako SMK kanclerė Gabija Skučaitė.

„Kampaniją apjungia trys frazės, kurios simbolizuoja būtinus etapus, siekiant tą potencialą atskleisti:

„Svajok daugiau“ – pirmiausia studentus skatiname svajoti drąsiau ir plačiau, nes tikime, kad tai pirmas žingsnis siekiant tapti daugiau nei tik specialistu. Kai mes gebame ir leidžiame sau svajoti daugiau, atsiranda siekis ir daugiau veikti. Todėl antroji kampanijos frazė kviečia – „Galėk daugiau“. Tai nuoroda į kompetencijų fazę, kurią kiekvienas savo kelionėje turi praeiti – įgyti reikiamas kompetencijas tam, kad galėtų įveikti įvairiausius iššūkius. Mes kviečiame įgyti žinias ir gebėjimus, kurių reikia sparčiai besikeičiančiame pasaulyje. Galiausiai – „Daryk daugiau“ kviečia veikti, patirti, realizuoti save. Juk nepakanka tik svajoti ir norėti didelių dalykų, ypatingai svarbu aktyvuoti savo vaidmenį gyvenime ir aplinkoje, kuri tave supa. SMK siekia būti ta vieta, kurioje žmogus gali patirti maksimalią savęs aktualizaciją per veikimą, patyrimus ir praktikas“, – sako G.Skučaitė.

Apie tai, kaip svarbu aukštajai mokyklai sudaryti sąlygas kiekvienam studentui augti, tobulėti ir įgalinti savo potencialą, pasakoja ir SMK direktorė Viktorija Palubinskienė. Besidžiaugdama, kad SMK renkasi motyvuoti stojantieji, V.Palubinskienė pristato SMK naujieną – Pažangumo stipendiją būsimiems studentams.

„Socialinių mokslų kolegiją kasmet renkasi gabūs, motyvuoti ir aktyvūs studentai. Įvertinus jų pasiekimus, jau keletą metų skiriame Skatinamąją stipendiją esamiems studentams, kurie ja pasinaudoja ir be galo džiaugiasi. Šiemet stipendijų programą nusprendėme papildyti, tad suteikėme papildomas galimybes ir stojantiesiems, kurių akademiniai rezultatai yra tikrai aukšti“, – pasakoja SMK direktorė.

Stipendijų video:

Pristatydama Pažangumo stipendiją, V.Palubinskienė patikslina, kad ji skirta tiems stojantiesiems, kurie iš mokyklos atsineša aukštus rezultatus, bei turi tikslą gerai mokytis ir studijų metu.

„Šiems stojantiesiems nuo šių metų rudens semestro skirsime stipendiją, kurios vertė net 80 proc. metinės studijų kainos“, – sako V.Palubinskienė ir kviečia ja pasinaudoti motyvuotus būsimuosius studentus.

Daugiau apie SMK Skatinamąją stipendiją esamiems studentams ir naująją Pažangumo stipendiją būsimiems studentams, skaitykite čia: https://bit.ly/3Ngz4ID

Stojant į SMK svarbus ir motyvacinis pokalbis, kurio metu įvertinamas būsimo studento pasirengimas studijoms, jo motyvacija ir tikslai. Tai puiki galimybė motyvuotiems ir tikslingai besirenkantiems studijų programas stojantiesiems pademonstruoti savo pasirengimą studijoms.

Kiekvienas stojantysis gali registruotis į nuotolinę konsultaciją, kurios metu jam bus atsakyta į visus rūpimus klausimus apie SMK gyvenimą, studijų procesą, finansavimo sąlygas ir kt.

Daugiau apie SMK priėmimą skaitykite čia: https://www.smk.lt/lt/naujienos/smk-priemimas-2022/217