SDU universiteto Inžinerijos fakultete – kokybiškos studijos tarptautinėje aplinkoje

SDU universiteto Inžinerijos fakultete nė vienas tarptautinis studentas nesijaus vienišas. Šis Pietų Danijos universitetas gali pasigirti itin aukštu tarptautinių studentų procentu – visos aukštosios mokyklos studentų skaičių sudaro net 20 % studentų iš kitų šalių, o Inžinerijos fakulteto Sionderborgo akademiniame miestelyje mokosi net 75 % studentų iš įvairių pasaulio šalių, tad norintiems gauti ne tik kokybišką mokslą, bet ir praplėsti akiratį, susipažinti su kitomis kultūromis šis universitetas ir jo bendruomenė puikiai tinka. Kadangi dauguma studentų atvyksta iš kitų šalių po vieną, labai greitai užmezgami ryšiai, susiformuoja draugystės. Universiteto personalas taip pat sudarytas iš skirtingų tautybių darbuotojų, todėl visi vieni su kitais maloniai bendrauja ir yra pasiruošę studentams visada padėti.

SDU universiteto Inžinerijos fakultetas

Į praktiką orientuotos inžinerijos bakalauro studijos

SDU universiteto Inžinerijos fakultetas studentams gali pasiūlyti kokybiškas, anglų kalba dėstomas inžinerijos bakalauro ir magistro studijas. Sionderborgo ir Odense akademiniuose miesteliuose studentams siūlomos elektronikos, mechaninės inžinerijos, mechatronikos ir verslo inžinerijos bakalauro studijos. Paskaitų struktūra sudaryta iš teorinių paskaitų ir projektinių darbų, kurie leidžia studentams išmokti spręsti tam tikras atvejo problemas, analizuoti, mokytis komandinio bendradarbiavimo. Taip fakultetas skatina studentus domėtis mokslu, vykdyti mokslinius tyrimus ir patiems atrasti daug naujų dalykų. Paskutiniuosius metus studentai praleidžia atlikdami praktiką su universitetu bendradarbiaujančioje Danijos inžinerijos pramonės įmonėje, kurioje praktiškai pritaikomos paskaitų metu įgytos teorinės žinios. Baigiamieji studijų projektai taip pat rašomi bendradarbiaujant su įmonėmis, taip užtikrinant aktualių, šiandieniniame pasaulyje egzistuojančių inžinerinių problemų analizavimą. Praktinių žinių studentai taip pat įgyja konstruodami ir programuodami įvairius prietaisus. Baigus bakalauro studijas, galima iškart mokslus tęsti magistrantūroje ir tapti visišku inžinerinės srities profesionalu.

SDU universiteto Inžinerijos fakultetas

Darbas po studijų – garantuotas

Studijos SDU universiteto Inžinerijos fakultete studentams suteikia ne tik vertingos praktinės naudos, tačiau baigus studijas universitetas garantuotai suteikia darbo vietą pagal įgytą specialybę. Pietų Danijos įmonės ir SDU aukštoji mokykla siūlo absolventams garantuotą mažiausiai 6 mėnesių trukmės darbą. Būtent minėtame Danijos regione yra įsikūrę nemažai įmonių, besispecializuojančių energiją taupančių technologijų srityje. Ši sritis šiandieniniame ekologijos kontekste yra labai svarbi ir perspektyvi, todėl įmonės taip greitai nepritraukia tiek specialistų, kiek joms reikia. Dėl šios priežasties SDU universitetas savo inžineriją baigusiems studentams siūlo puikias darbo vietas.

SDU universiteto Inžinerijos fakultetas

Domitės inžinerijos studijomis užsienyje? Rinkitės Danijos SDU universitetą ir studijuokite laimingiausioje Europos šalyje kokybiškas ir į studentą orientuotas studijas.

Daugiau informacijos apie SDU universitetą galite rasti čia.