„EEK Mainor“ yra didžiausia (1600 studentų) Estijoje privati aukštoji mokykla, turinti aukštą pripažinimą. Mokykla įkurta Taline, sparčiai besivystančiame didžiausiame Baltijos šalyse verslo miestelyje „Ülemiste City“, kuriame veikia beveik 500 įmonių, o gyvena, mokosi ir dirba daugiau nei 13 000 žmonių iš daugiau nei 70 tautybių.

„Mes esame verslininkų mokykla, kurią sukūrė verslininkai (būsimiems) verslininkams! Mokyklos tikslas - suteikti studentams geriausius įgūdžius, tinklus ir mąstymo būdą, siekiant pakeisti savo gyvenimą ir daryti įtaką pasauliui“, - pasakė „EEK Mainor“ rektorius Mait Rungi. „Pagrindinės temos, kurios vienija mūsų mokymo programą, yra verslumas ir kūrybiškumas. Studijų metu siūlome studentams nuolat intensyviai bendrauti su verslo pasauliu per kviestų svečių paskaitas, susitikimus ir praktiką“.

Tarptautinėje bendruomenėje įsikūrusi mokykla studentams iš viso pasaulio siūlo bakalauro ir magistro studijų programas anglų, rusų ir estų kalbomis. Visas jas palaiko IT galimybės, pritaikytos pilno krūvio, dalinio krūvio ir nuotolinių studijų poreikiams.

Priėmimui rudenį parengtos kelios mokymo programos anglų ir rusų kalbomis. Išsamesnę informaciją apie programas, mokyklos ir paraiškų pateikimo terminus galite rasti interneto svetainėse https://www.euas.eu/ ir https://rus.eek.ee. Bakalauro studijos trunka trejus metus, o magistro studijos - dvejus metus.

Aukštoji Estijos verslumo mokykla „Mainor“

Anglų kalbos programos

Tarptautinio verslo vadyba (magistro studijos)

Mokymo programa sukuria visaapimantį supratimą apie tarptautinę verslo aplinką, kurioje vadovai priima verslo sprendimus. Suteikiami įgūdžiai, kaip nustatyti ir užmegzti tarpdisciplininius ryšius, nustatyti problemas ir jas išspręsti per nustatytą laiką ir turint ribotą informaciją. Tyrimų darbus atlieka patyrę tyrėjai ir dėstytojai iš Estijos ir užsienio, taip pat aukščiausio lygio profesionalai ir vadybininkai iš tarptautinių kompanijų.

Startuolių verslas

Intensyvi mokymo programa, kur galima išmokti verslo per įvairias praktines veiklas, tuo pačiu sukuriant savo inovatyvią įmonę. Kaip e-valstybė Estija siūlo idealią naujų įmonių ekosistemą, kurioje galima tapti savo įmonės steigėjais. Išsami programa apima visus startuolių augimo etapus.

Kūrybiškumas ir verslo naujovės

Beveik ketvirtadalį mokymo programos sudaro problemų sprendimas realiame gyvenime, pagrįstas įmonių praktika įvairiose Europos rinkose. Turėsite unikalią galimybę vieną semestrą mokytis Aukštojoje Vilniaus taikomųjų mokslų mokykloje ir Porto politechnikos institute.

Verslumas

Programinės įrangos kūrimas ir verslas

Programa skirta tiems, kurie nori, kad programinės įrangos kūrimo, projektavimo ir komandinio darbo įgūdžiai pradėtų jų karjerą; taip pat, jei ieškote tvirtų pagrindų IT ir versle, ant kurių galėtumėte kurti programinės įrangos įmonę ar naują įmonę.

Žaidimų kūrimas ir raida

Žaidimų kūrimas ir raida yra puiki vieta, kur ras išraišką išskirtiniai pomėgiai, tokie kaip meninis programavimas ir muzikos grafika.

Programos rusų kalba

Strateginis verslo valdymas (magistro studijos)

Magistro studijos skirtos esamiems ar būsimiems vadovams, norintiems patobulinti save, priimdami sėkmingus sprendimus ir veikdami Europos ekonominėje erdvėje, valdyti žmones ir procesus bei sistemingai plėtoti įmonę.

Interneto technologijos

Programa moko kurti vaizdinę aplinką ir programas, kurti vartotojo sąsajas ir patirtį bei padėti plėtoti idėjas, kaip susieti žinias su verslu.

Verslumo valdymas

Ši specialybė moko žmonių ir verslo procesų valdymo, produktų kūrimo ir naujų rinkų paieškos. Be profesinių įgūdžių, įgysite vadybos, komunikacijos, analizės, teisės ir ekonomikos žinių.

Pinigų valdymas

Finansų vadybos specialybė moko formuoti, išdėstyti ir analizuoti įmonės finansinius išteklius, įvertinti investicijų našumą ir įmonės finansiniuose rodikliuose pamatyti realų ir gilesnį vaizdą.

Logistika

Programa moko, kaip organizuoti prekių ir informacijos srautus, greitai ir tinkamai reaguoti į krizines situacijas, valdyti verslo procesus ir partnerystės ryšius.

Užsakymo nr.: PT_87664257