Maria, kokią reikšmę plaukai turi jūsų įvaizdžiui?

Plaukai man tikrai yra labai svarbūs! Anksčiau daugiau dėmesio kreipdavau į įvairiausias šukuosenas, tačiau dabar stengiuosi susikoncentruoti į pačio plauko būklę. Jaučiuosi geriau ir labiau pasitikiu savimi, kai plaukai yra sveiki, gražūs, spindintys... Tokiu atveju viskas atrodo geriau!

Ar sekate naujausias plaukų įvaizdžių tendencijas, ar mėgstate eksperimentuoti su savo plaukais?

Pamenu, kad eksperimentuoti su plaukų išvaizda labai norėjau paauglystėje. Kirbėjo mintis ir dažyti, ir kirpti plaukus, ko tik aš nebuvau prisigalvojusi (juokiasi). Visgi mano mama sėkmingai atstovėjo šią fazę ir neleido nieko daryti. Dabar jau ir pati nelabai noriu eksperimentuoti su plaukais, nes suprantu, kad visi eksperimentai ir tendencijų vaikymasis gali prisidėti prie plaukų būklės suprastėjimo. Žinau tai, nes anksčiau labai dažnai tiesinau ir garbanojau plaukus, nenaudojau jokios apsaugos nuo karščio poveikio. Galų gale mano plaukai prarado išvaizdą ir prireikė daug laiko, kad jie atsistatytų. Tai buvo ir viena priežasčių, kodėl nusikirpau plaukus. Dabar dedu daug pastangų, kad jie augtų sveiki ir gražūs, o jei noriu išbandyti skirtingus įvaizdžius, plaukų spalvas, į pagalbą pasitelkiu perukus.

Ar turite tobulų plaukų modelį, kuriuo sekate?

Visų mūsų plaukai yra skirtingi ir tikrai ne visos galime turėti labai storus, ilgus, efektingus plaukus, į kuriuos dažniausiai atkreipiame dėmesį. Seku kelias merginas „Instagram“, iš jų pasisemiu įvairių plaukų priežiūros patarimų, šukuosenų idėjų, pasinaudoju jų rekomendacijomis, bet tikrai netapatinu savo plaukų su jų.

Kaip prižiūrite savo plaukus? Kaip atrodo jūsų plaukų priežiūros rutina?

Reguliariai kerpu plaukus ir naudoju galvos odos šveitiklį. Tai yra svarbu tam, kad plaukas turėtų sveiką pagrindą ir galėtų augti stiprus. Naudoju sau tinkančius šampūnus, kondicionierius, kaukes... Geriu ir vitaminus, nes tai, kas mūsų viduje, yra visų svarbiausia. Džiaugiuosi, kad mano plaukų priežiūros rutiną papildė ir „Wella Professionals“ „Ultimate Repair“ plaukų priežiūros priemonių linija.

Šios linijos nenuplaunamas atkuriamasis purškiklis pažeistiems plaukams man yra tikras išsigelbėjimas intensyviu renginių ir fotosesijų periodu, kai atstatančioms procedūroms laiko pritrūksta. Panaudojus šį „Ultimate Repair“ „Miracle Hair Rescue“ purškiklį rezultatas matosi iš karto – plaukai atrodo primaitinti, spindintys, tiesūs, bet tuo pačiu nepraranda masės. Rekomenduoju šias priemones išbandyti kiekvienai!

Kokius plaukų įvaizdžius planuojate rinktis šventėms? Gal galite atskleisti paslaptį, kaip jie atrodys Kalėdų, Naujųjų metų vakarėlių metu?

Plaukų įvaizdžius įprastai derinu prie aprangos, tačiau paskutiniu metu ypač pamėgau garbanas arba įdomesnį kuoduką. Manau, kad švenčių metu puošiuosi būtent garbanomis. Man jos asocijuojasi su džiugiomis akimirkomis ir jau ne vienus metus leidžia jaustis puikiai!