Inga, kokią svarbą jūsų kasdienėje grožio rutinoje užima plaukų priežiūra? Kaip savo plaukais rūpinatės kasdien?

Plaukai užima labai svarbią dalį mano kasdienės grožio rutinos, juk jie – tikrų tikriausia įvaizdžio dalis. Manyčiau, kad rūpinimosi plaukais intensyvumas priklauso ir nuo mano plaukų būklės. Kai buvau tamsiaplaukė, turėjau labai sveikus plaukus, tačiau man tapus šviesiaplauke, jų būklė stipriai suprastėjo, jie ėmė net trupėti... Natūralu, kad kai plaukai buvo pažeisti, jiems skyriau labai daug dėmesio, investavau į įvairiausias procedūras, atidžiai rinkausi priežiūros priemones. Per paskutinį pusmetį man pavyko plaukus atgaivinti, tad dabar stengiuosi jų labai neapkrauti, nes manau, kad kai viską bandai, viską darai, tai galų gale niekas ir nepadeda. Mano kasdienėje plaukų priežiūroje liko šampūnas, kondicionierius, kaukė ir apsauga nuo karščio.

Ko gero jūsų kasdienė veikla, kurioje gausu fotosesijų ir įvairiausių renginių, kelia iššūkių jūsų plaukams? Kaip su tuo tvarkotės?

Rimčiausias išbandymas mano plaukams teko, kai per vieną dieną tapau blondinė... Pradžioje viskas buvo gerai, bet laikui bėgant plaukų būklė drastiškai suprastėjo. Žinoma, plaukams atsiliepia ir mano veikla. Šaltasis sezonas man yra pagrindinis ir didžiausias darbymetis, tad į savaitę bent kelis kartus plaukai yra formuojami, purškiami laku ar kaip nors kitaip veikiami. Šiuo laikotarpiu bent jau namuose stengiuosi privengti formavimo priemonių, naudoju tik džiovintuvą. Taip leidžiu plaukams nors šiek tiek pailsėti.

Kokiais plaukų priežiūros patarimais, kuriuos naudojate ir pati galėtumėte pasidalinti?

Kadangi neturiu daug laisvo laiko, plaukus stengiuosi palepinti labai paprastais ir pastangų nereikalaujančiais įpročiais. Kad plaukai netrupėtų vengiu gumyčių, renkuosi tik šilkines arba plaukus tiesiog susegu dideliu segtuku. Nakčiai esu įpratusi supinti plaukus į kasytę, tai man padeda atsikelti nesusivėlusiais plaukais. Taip pat puoselėdama plaukus miegu ant šilkinių pagalvių užvalkalų.

Kaip renkatės kasdienes plaukų priežiūros priemones? Kas jose jums svarbiausia?

Man labai svarbus laiko aspektas, tad rinkdamasi kaukę ar kondicionierių visada ieškau produktų, kuriuos ant plaukų laikyti reikėtų labai trumpai. Jei kaukę pagal instrukcijas reikia laikyti 5 ar 10 min., šansų, kad tai padarysiu – labai mažai. Na, o rinkdamasi plaukų priežiūros priemones apskritai kreipiu dėmesį į tai, kad linija būtų skirta šviesintiems, sausiems ir pažeistiems plaukams. Taip į mano rankas pateko ir „Wella Professionals“ linijos „Ultimate Repair“ produktai.

Kaip „Wella Professionals“ linija „Ultimate Repair“ jums padeda rūpintis savo plaukais? Kokius rezultatus pastebite?

Ši linija padėjo mano plaukams atsigauti. Net mano plaukų meistrė pastebi, kad plaukų būklė yra ženkliai pagerėjusi. Būtent į pažeistų plaukų atkūrimą orientuotą „Ultimate Repair“ liniją sudaro keturi produktai – savotiškas keturių žingsnių ritualas. Intensyvaus poveikio šampūnas ir kondicionierius pažeistiems plaukams, pažeistus plaukus per 90 s atkuriantis nenuplaunamas purškalas ir apsauginis 5in1 nenuplaunamas serumas leidžia džiaugtis mažiau lūžinėjančiais, glotnesniais ir spindinčiais plaukais. O svarbiausia – šis ritualas užima vos kelias minutes mano laiko!