Daugiau apie šios mugės idėją, koncepciją, vietą, dalyvius bei asortimentą, sutiko papasakoti dizainerių bendruomenę vienijančios organizacijos „popup.lt" atstovė Gabrielė.

Tradicija tapęs pavasario renginys, pritraukiantis vis daugiau naujosios kartos kūrėjų

„popup.lt Sample Sale" – tai jau tradicija tapęs, aštuntus metus vyksiantis pavasario renginys, kuriame galima rasti ir įsigyti aktualiausių vietinių dizainerių darbų bei susipažinti su jų kūrybiniais eksperimentais, apžiūrėti naujausias kolekcijas" – entuziastingai su renginio koncepcija mus supažindina Gabrielė.

Pasak jos, „popup.lt" kuruojama dizainerių bendruomenė nuolat auga, tad ir organizuojamų renginių asortimentas neišvengiamai plečiasi. „Kiekvienais metais renginiai pritraukia ne tik visiems jau gerai žinomus dizainerius, tokius kaip Liną Andriukonę, „March design studio", Kristiną Kruopienytę, Eriką Paulę, „Aimi studija", „Make Heads Turn", bet ir daug naujos kartos dizainerių" – sako „popup.lt Sample Sale" atstovė.

Šiais metais, gegužės 12-14 dienomis PC „Outlet Park" vyksiančiame renginyje „popup.lt Sample Sale", be jau minėtų dizainerių dalyvaus: „Saviti", „Dear Freedom", „Nebegėda", „Got you, Dragon", „Vilkma", „Huginn Muninn", „My Vanity Shop", „Hygge Lietuva", „Rio Lindo", „Vilnelės pankai", „Ūkai", „Adatytė", „Candle Hand" ir kt.

skirtiniams dizainerių darbams demonstruoti – vieta, kurioje renkasi geram skoniui neabejingi žmonės

Ne paslaptis, kad dizainerius kuruojanti „popup.lt" bendruomenė savo renginius organizuoja įvairiausiose Vilniaus ir Lietuvos vietose. Paklausta, kas paskatino šio pavasario renginį, gegužės 12-14 dienomis vyksiantį "popup.lt Sample Sale" surengti „Outlet Park" išparduotuvių centre, Gabrielė šypsosi: „Manome, kad tai vieta, kurioje renkasi savo stiliui, drabužių kokybei bei geram skoniui neabejingi žmonės, tad kuriant renginio idėją, „Outlet Park" mums pasirodė kaip puiki vieta tokio pobūdžio renginiui. Tai erdvė, suteikianti galimybę tiek dizaineriams, tiek ir išskirtinių drabužių ir aksesuarų mėgėjams atrasti vieniems kitus."

Popup.lt Sample Sale" – šventė ir kūrėjams, ir jų gerbėjams

Pasak „popup.lt" atstovės, jau šį savaitgalį vyksiantis renginys „popup.lt Sample Sale" – tai dizainerių bendruomenei ir visiems jų kūrybos gerbėjams skirta šventė. Bendruomeniška ir jauki atmosfera, betarpiškas bendravimas tarp kūrėjų ir klientų bei daugybė išskirtinių, vietos dizainerių kūrinių vienoje vietoje.

Renginys vyks išparduotuvių centre „Outlet Park", visą artėjantį savaitgalį – gegužės 12-14 dienomis, nuo 10 valandos ryto iki 20 vakaro. Jei nesate impulsyvus pirkėjas, ir mėgstate apgalvotus pirkinius, visus dizainerių kūrinius ir po renginio galėsite rasti „popup.lt" internetinėje platformoje.

Beje, tuo pačiu metu, toje pačioje vietoje vyks ir „Outlet Park Sporto reido" nuolaidų savaitgalis, kurio metu „Outlet Park" sportinių prekių bei įvairios kitos parduotuvės klientų lauks paruošusios ypatingų akcijų, nuolaidų ir pasiūlymų! Tad jei artėjančios vasaros proga ketinate atnaujinti savo garderobą, tikrai neprašausite savaitgalį apsilankę „Outlet Parke"!