Per šį rugsėjo 16 d., šeštadienio, rytą prasidėjusį ir sekmadienio vakare pasibaigusį žinomo kirpėjo savaitgalį „Rekordų akademija“ užfiksavo net du Lietuvos rekordus – ilgiausios tiesioginės TV laidos bei plaukų kirpimo ir formavimo sesijos. Svarbi savaitgalio dalis buvo ir pristatyta „Wella Professionals“ „Ultimate Repair“ plaukų priežiūros linija, atkurianti visų tipų plaukų pažeidimus.

„Naujos patentuotos technologijos plaukų priežiūros linijos pristatymas puikiai derėjo su išskirtiniais K. Gigevič pasiektais rezultatais. Džiaugiamės, kad aukščiausios kokybės produktai ir profesionali „Wella Studio Vilnius“ mokymų studija suteikė idealias sąlygas kurti ir pagerinti šalies rekordus“, – sako „Wella Professionals“ skyriaus vadovė Indrė Kepežinskienė.

Per K. Gigevič šou „LIVE STUDIO 36:00:90” į kirpėjo kėdę sėdo net 36 žmonės iš meno, sporto pasaulio ir kitų sričių. Maratoną šeštadienio rytą pradėjo dainininkė Jūratė Miliauskaitė, ją keitė prodiuserė Indrė Zelbaitė-Celsiūnienė, „Hockey Punks“ akademijos įkūrėjas Mindaugas Kieras, aktorius Dovydas Laukys, turinio kūrėja Greta Meschino, fotografė Žaneta Paunksnė, sporto fotografas Vytautas Dranginis, vyno ir vandens someljė, restoranų konsultantė Urtė Mikelevičiūtė ir kiti.

Pats K. Gigevič pasakoja, kad sunkumai prasidėjo 16–17 kirpimo valandą – pasijuto didžiulis miego poreikis, aplankė keisti regėjimai, net pradėjo tinti koja. Per pusantros paros kirpėjas turėjo 5 pertraukas po 25 minutes, vieną – 15 minučių. Šios trumpos pauzės buvo skirtos pasistiprinti ir pailsėti. Viso per daugiau nei 36 valandas poilsio laikas siekė vos 2 val. ir 20 min.

„Kuo toliau, tuo dažniau pagaudavau save, kad rankos žino, kaip kirpti, šukuoti, bet smegenys nebeveikia. Vieną akimirką kalbu su žmogumi rišliai ir gražiai, o kitą – beveik išsijungiu... Pabaiga išvis atrodė kosmosas. Dar ir dabar nesuvokiu, ką padariau. Žinau tik tiek, kad savimi labai didžiuojuosi“, – sako pats K. Gigevič.

Visgi įspūdingais rekordais žinomas Lietuvos plaukų stilistas pasitenkinti nelinkęs – šiuo metu jis jau atlieka paruošiamuosius darbus dėl Gineso pasaulio rekordo siekimo. K. Gigevič pirmą Lietuvos rekordą – kirpimo esant didžiausiame aukštyje – įregistravo prieš keletą metų. 2023 m. pradžioje jis pasiekė ir 24 valandų ilgiausio darbo kerpant, šukuojant ir kalbinant klientus rekordą.