Ieškantiems aukso vidurio vertėtų atkreipti dėmesį į pasaulyje itin populiaraus prekių ženklo „Ray-Ban" saulės akinius. Šie akiniai išsiskiria patvarumu, dėvėjimo bei regėjimo komfortu ir unikaliu dizainu, kuris, nepaisant besikeičiančių mados tendencijų, niekada nepraranda savo aktualumo.

Sėkmės istorija, prasidėjusi Holivude

„Ray-Ban" akiniai buvo pradėti gaminti dar 1936 metais Jungtinėse Amerikos Valstijose, kur per itin trumpą laiką tapo vienais geidžiamiausių. Tarptautinį populiarumą „Ray-Ban" akiniai pelnė pristatę savo įkoninius modelius „Aviator", „Clubmaster" ir „Wayfarer", su kuriais ryškiausias Holivudo žvaigždes, tokias kaip Tomą Cruise'ą ar Willą Smithą, buvo galima pamatyti ne tik filmuose, bet ir kasdienybėje.

Tuo metu žymūs aktoriai ir muzikantai buvo pagrindiniai žmonės, kurie diktavo madą ir formavo visuomenės nuomonę. Būtent šis žingsnis padėjo „Ray-Ban" tapti atpažįstamu prekių ženklu visame pasaulyje, tačiau pirkėjų lojalumą ir simpatijas lėmė patys produktai.

Akiniai, kurie visur ir visada tinka

„Ray-Ban" kuria ikoniškus ir laikui nepavaldaus dizaino akinius, iš kurių išsirinkti tinkamą modelį gali kiekvienas, nepriklausomai nuo amžiaus, lyties ar stiliaus. Kasmet „Ray-Ban" kolekcijoje galima išvysti ne tik itin madingus, sezono tendencijas atspindinčius akinius, bet ir minimaliai pakeistus klasikinius modelius, kurie savo aktualumo nepraranda dešimtmečiais.

Dar vienas „Ray-Ban" akinių privalumas – jų universalumas. Įsigijus vienus akinių rėmelius, juos nesudėtingai galima derinti su klasikiniu, laisvalaikio ar sportiniu stiliumi. Daugumai žmonių tai itin patogus sprendimas, suteikiantis galimybę be didesnių pastangų atrodyti nepriekaištingai.

Ieškantiems išskirtinumo – net dvi naujo sezono tendencijos

Drąsesni pirkėjai ir tie, kuriems patinka kurti išskirtinį stilių, naujausiose „Ray-Ban" kolekcijose visada ras kažką unikalaus, kas idealiai papildys jų įvaizdį ar taps esminiu jo akcentu.

Ryškiausios šio sezono žvaigždės – klasikiniai „Aviator", „Wayfarer", „Clubmaster" modeliai su patobulintais dizaino elementais. Šiuose apvalios ir kvadrato formos geometriniuose akinių rėmeliuose klasika itin gražiai persipina su modernumu, todėl jie atrodo itin subtiliai, bet tuo pačiu ir novatoriškai.

Dar viena šio sezono tendencija – išraiškingi acetato akinių rėmeliai. Kažkada buvę itin populiarūs masyvūs plastikiniai rėmeliai vėl tampa geidžiami ir vis dažniau pastebimi žinomų ir madingų žmonių. Šio stiliaus akinių rėmeliai gali būti pačių įvairiausių formų, spalvų ir raštų, todėl būtent jie neretai tampa ryškiausiu stiliaus akcentu.

Akiniai, kuriuos galima atnaujinti ir net individualiai pritaikyti

Laikui nepavaldus dizainas ir stilingi modeliai – ne vienintelė priežastis, dėl ko žmonės taip vertina „Ray-Ban" akinius. Jų kokybė ir patogumas – ne mažiau svarbūs aspektai.

Visi „Ray-Ban" akinių rėmeliai gaminami tik iš kokybiškų medžiagų ir pasižymi patvarumu, todėl jiems taikoma 2 metų tarptautinė garantija gamykliniam brokui. Jei akinių rėmeliai nešiojimo metu prarado savo formą, „Vision Express" optikos salonuose juos galima sureguliuoti, o pasidėvėjusius – atnaujinti išvalant ultragarso vonelėje.

Visi „Ray-Ban" akinių lęšiai turi apsaugą nuo kenksmingų saulės spindulių ir pasižymi maksimaliu regėjimo komfortu. Naujoje kolekcijoje galima rasti modelius su klasikiniais tonuotais lęšiais, poliarizuotais lęšiais, kurie sumažina atspindžius nuo horizontalių paviršių, ir net stilingus lęšius su veidrodine danga.

Novatoriams „Vision Express“ optikos salonai siūlo modernų ir šiuolaikišką sprendimą – „Ray-Ban“ akinius su fotochrominiais akinių lęšiais „Transitions® Signature GEN 8“, kuomet akiniai patalpose yra skaidrūs, o lauke tamsėja ir atrodo kaip paprasti saulės akiniai.

Akiniai su šio tipo lęšiais gali būti pritaikomi individualiai, parenkant reikalamas dioptrijas arba be dioptrijų – „Transitions® Signature GEN 8“ akinių lęšiai, reaguodami į UV spindulių intensyvumą, tamsėja ir užtikrina maksimalų regėjimo komfortą net ir jautriausioms akims.