Plaukai – moters karūna

„Wella Professionals“ ambasadorė, plaukų stilistė V. Mončienė įsitikinusi, kad tinkamai prižiūrėti plaukai gali reikšmingai prisidėti prie nepriekaištingo moters įvaizdžio.

„Plaukai yra tarsi moters karūna, kurią nešiojame kasdien ir ji gali mus puošti arba viską gadinti. Juk karūnos dažnai būna didžios, blizgančios ir visada – išskirtinės. Tad kodėl mūsų plaukai turėtų atrodyti kitaip“, – sako V. Mončienė.

Vaida Mončienė

Plaukų stilistė taip pat pastebi, kad estetika, plaukų švara, lengvumas ir elegancija gali kiekvieną moterį paversti autentiška ir išskirtine. Žinoma, labai svarbu atkreipti dėmesį į tai, kas tinka konkrečiai moteriai, o ne tiesiog yra madinga tuo metu.

Mažiau yra daugiau

V. Mončienė, kalbėdama apie šių metų šventinio sezono šukuosenų tendencijas, išskiria paprastumą ir tarsi be pastangų sukurtus įvaizdžius.

„Karščiausią šių metų tendenciją apibūdinčiau kaip „mažiau yra daugiau“. Paprasčiausias pasirinkimas – ištiesinti arba lengvomis garbanomis krentantys plaukai. Jei norisi, kad šventės metu nereikėtų nerimauti apie plaukų išvaizdą, rekomenduoju griežtas šukuosenas. Šlapias efektas, sklastymas per vidurį, susuktas kuodas ar kasa gali būti išties puikus pasirinkimas“, – pataria V. Mončienė.

Plaukų stilistė įsitikinusi, kad pasirinkus minimalizmą prašauti būtų tikrai sunku ir dalijasi skirtingiems plaukų tipams tinkamomis šukuosenomis.

„Trumpam kirpimui puikiai tiks vadinamasis šlapių plaukų efektas arba kiek pašiaušti plaukai. Vidutinio ilgio plaukų savininkėms rekomenduočiau juos lengvai pabanguoti netvarkingomis garbanomis arba tiesiog ištiesinti. Ilgus plaukus galite surišti į aukštą kasą, papuošti kaspinėliu, blizgančia juostele ar grandinėle. Puikus pasirinkimas bus ir tvarkingas kuodas, kuris garantuos elegantišką ir stilingą įvaizdį“, – sako „Wella Professionals“ ambasadorė.

Pasak V. Mončienės, renkantis šukuoseną svarbiausia jaustis gerai, nes kad ir kokia įspūdinga šukuosena puoštų galva, jaučiantis nepatogiai, vakarėlyje švytėti ir jaustis jaukiai gali būti sudėtinga.

Nepamirškite palepinti plaukų

Plaukų stilistė rekomenduoja nevengti ir įvairiausių aksesuarų, kurie yra ypač aktualūs šį sezoną. Pasak jos, puiki pagalba šventiniame įvaizdyje gali būti stilinga segė, lankelis, kaspinas ar segtukas. Norinčioms dar didesnio efekto, V. Mončienė rekomenduoja pasitelkti blizgesį.

„Nebijokite sublizgėti! Prisiminkime plaukų makiažą – blizgėjimas ant tampriai surištų ar šlapio efekto plaukų leis jums atrodyti išties įspūdingai ir madingai. Taip pat šventėms galite rinktis plaukų laką su blizgučiais arba visada aktualų „Wella Professionals“ plaukų laką „Eimi Glam Mist“, kuris gali būti naudojamas ištisus metus, nes yra lengvos fiksacijos ir sukuria ypatingai sveikų bei švytinčių plaukų efektą“, – pasakoja V. Mončienė.

Plaukų stilistė šventiniame sūkuryje rekomenduoja nepamiršti maitinti savo plaukus, naudoti plaukų aliejų, o bet kartą per savaitę – maitinančią kaukę.

„Gruodis yra ypatingai užimtas mėnuo kiekvienam iš mūsų, tad plaukų procedūroms grožio salonuose laiko gali ir neužtekti. Puiki pagalba – profesionali plaukų priežiūra namuose. Mano šių metų atradimas yra „Wella Professionals“ „Ultimate Repair“ plaukų priežiūros priemonės. Tik keturi žingsniai ir atrodysite lyg tik ką išėjusios iš grožio salono“, – rekomendacijomis dalijasi V. Mončienė.