„Kartlandas Max“ tai didžiausias vidaus kartodromas Baltijos šalyse, kuriame įkurta net 500 metrų ilgio ir 6 metrų pločio kartingų trasa!

Tokio ypatingo objekto atidarymas buvo paminėtas kartu su ypatinga švente. Antradienio vakarą į „Kartlandas Max'', esančiame Savanorių pr. 178b, Vilniuje, sugūžėjo daugybė kartingų sporto aistruolių, ištikimų Kartlando partnerių bei nuolatinių klientų. Atvykus į 6000 kv.m dydžio patalpas renginio svečiai įsitaisė jaukiame ir erdviame kartodromo priimamajame, kur prasidėjo smagaus bendravimo šurmulio, užkandžių ragavimo bei fotografavimosi metas.

Neilgai trukus Kartlando kartodromų tinklo įkūrėjas Mantas Krivickas ir Vilniaus Kartlando kartodromų direktorė Ilona Ustinovič Rynkun pradėjo oficialią renginio dalį pasakydami padėkos kalbas, drauge nukirpdami atidarymo juostą ir svečiams aprodydami visas kartodromo erdves.

Turas po kartodromą prasidėjo pasivaikčiojimu įspūdingo dydžio trasa, kur svečiai savo akimis pamatė kaip atrodo net pusės kilometro ilgio pramogų ruožas! Renginio dalyviai buvo supažindinti ir su „Baby Track'' trasa, kuri greitu metu bus įrengta ir skirta būtent mažiesiems kartodromo lankytojams.

Turo metu visi įsitikino, kiek daug telpa po „Kartlandas Max'' stogu – dvi dinamiškos trasos, didelė inovatyvių kartingų flotilė, važiavimų stebėjimo zona, registratūra, žaidimų erdvė, vaikų kampelis, penkios privačios švenčių salės bei didelė konferencijų salė! Pasibaigus turui, renginio dalyviai pasidalino, kad bene didžiausią įspūdį jiems padarė tai, jog viskas yra įrengta po stogu, apsaugančiu nuo bet kokių oro sąlygų ir leidžiančiu kartingų pramogomis mėgautis ištisus metus.

Apėjus tokio dydžio erdves reikėjo atsikvėpti ir pasistiprinti, tad atėjo metas suvalgyti šventinį tortą, simbolizuojantį trečiojo Kartlando kartodromo sėkmingą ir sklandžią veikimo pradžią. Kartlando įkūrėjas Mantas Krivickas torto žvakutes užpūtė su stipriu noru, kad šiame kartodrome kiekvienas klientas patirtų daug įsimintinų, linksmų ir širdį džiuginančių akimirkų. Juk laimingos klientų emocijos, patyrus adrenalino kupinas kartingų pramogas, ir yra tai, kas visuomet vedė Kartlando komandą į priekį bei sužadino Manto troškimą atidaryti didžiausią kartodromą pabaltyje!

Šventę vainikavo azartiškas kartingų turnyras. Degančiomis iš laimės akimis visi ėmė ruoštis važiavimams ir išklausę instruktažo pradėjo lenktynes. Tik paspaudus greičio pedalą kiekvienas pajautė, kaip yra smagu lenktyniauti tokioje erdvioje trasoje, kurioje vienu metu gali važiuoti net 20 pilotų! Pasibaigus turnyrui buvo išrinkti ir Kartlando prizais apdovanoti geriausiai pravažiavę vairuotojai. Su šypsenomis veide visi draugiškai pasidžiaugė už vieni kitų pergales ir šia džiugia nata pabaigė atidarymo renginį.

„Kartlandas Max'' tai išskirtinė vieta Vilniuje, kur visi yra kviečiami išbandyti Lietuvoje dar neregėto ilgio vidaus kartingų trasą! Taip pat šiame kartodrome galima atšvęsti išskirtinę gimtadienio, mergvakario ar bernvakario šventę bei surengti puikų kolektyvo teambuildingą. Daugiau informacijos ieškokite: www.kartlandasmax.lt. Apsilankymo laiką rezervuokite numeriu: +370 612 33303

Su nuolaidos kodu ‘’DELFI10’’ gausite 10% nuolaidą važiavimams. *Kodas galioja iki 2023.10.31. **Nuolaidos nesumuojamos.