Misija: „Tavo sėkmės istorija”

„SportGates 24/7” klubo misija – padėti pakeisti žmonių požiūrį į sportą, išryškinti ne tik estetinę, bet ir funkcinę kūno kultūros svarbą. Klubo tikslas yra įrodyti, kad reguliarus judėjimas ir fizinė veikla yra pagrindiniai sveiko gyvenimo aspektai. Skatinant ilgalaikę sveikatą ir gerovę, „SportGates 24/7” nariai raginami siekti ne tik vienkartinių rezultatų, bet ir integruoti sportą į savo kasdienybę kaip būdą palaikyti ir gerinti savo fizinę bei psichologinę sveikatą.

Žmogui, kuriam trūksta motyvacijos, pasitikėjimo būtina pradėti sportuoti, nes sportas padeda kurti sėkmingus žmones, ugdo užsispyrimą, suteikia papildomos energijos ir norą įveikti net ir sunkiausias gyvenimo kliūtis. Čia prasideda Tavo sėkmės istorija!

Paslaugų įvairovė ir narystės galimybės

Nuo kovo 1 dienos klubo narystę galėsite įsigyti įvairiomis formomis. Siūlomos tiek trumpalaikės, tiek ilgalaikės sutartys, leidžiančios lankytojams rinktis jiems tinkamą sporto režimą. Klubas siūlo platų paslaugų asortimentą: nuo treniruoklių salės iki funkcinių treniruočių, limfodrenažinių masažų, soliariumo, saunos, poilsio erdvių. Naujiems klientams siūlomas pirmas nemokamas klubo išbandymas ir nemokama treniruočių programa, o lojaliems klientams – išskirtiniai narystės pasiūlymai.

Trenerių komanda: asmeninis dėmesys kiekvienam nariui

„SportGates 24/7” išskirtinumą pabrėžia profesionali trenerių komanda, prie kurios jau prisijungė treneriai Lukas Kirilovas ir Lukas Bitinaitis. Jie yra įsitikinę, kad individualizuotas požiūris į kiekvieną sportuojantį yra esminė veiksmingo treniravimosi proceso dalis. Dėl to klubas siūlo treniruotes mažose grupėse, kuriose kiekvienas gali jausti asmeninį trenerio dėmesį, o treneriai atsižvelgti į asmenines narių galimybes ir poreikius. Tai leidžia sukurti saugią ir efektyvią treniravimosi aplinką, kurioje kiekvienas gali siekti savo tikslų ir tobulėti.

Bendruomenė: kartu link sveikesnio gyvenimo

„SportGates 24/7” siekia suburti aktyvius žmones į vieningą bendruomenę, kurioje kiekvienas yra svarbus. Klubas – ne tik sporto erdvė, bet ir vieta, kur galima rasti palaikymą, motyvaciją ir bendraminčių ratą.

Moderni aplinka ir technologinės naujovės

Klubas įrengtas moderniai ir šiuolaikiškai. Tai bus pirmasis „SportGates“ klubas, kuriame įrengta sauna. Klubas yra 100% automatizuotas, o visas operacijas, susijusias su narystės pirkimu, galima atlikti per kliento paskyrą arba savitarnos terminale, esančiame klube. Taip pat įrengti nuotolinės pagalbos kontaktai, užtikrinantys sklandų naudojimąsi paslaugomis. Be to, klubas išskirtinis ir tuo, kad veikia 24 valandas. Todėl sportuoti galite bet kuriuo, jums patogiu laiku.

Pasidalintame vaizdo įraše matote, kaip vyksta sporto klubo įrengimo darbai. Smagu, kad jie beveik baigti. Klubo akcentai jau atpažįstami - žalia šviesa apšviestos kolonos, didelė erdvė, sauna. Džiaugiamės, kad klubą jau pasiekė ir nauja sporto įranga, kurią belieka surinkti ir jau netrukus atverti duris.

Atidarymo diena

„SportGates 24/7“ kviečia visus, norinčius pasirūpinti savo sveikata ir gerove, prisijungti prie jų bendruomenės. Atidarymas vyks jau kovo 14 dieną, 12 val., o apie klubo veiklą daugiau sužinoti galima apsilankius svetainėje ((įterpiama nuoroda: https://sportgates.lt/sportgates-mindaugo-g-14b-vilnius/) ir sekant informaciją socialiniuose tinkluose.

Prisijunkite prie „SportGates 24/7” sporto bendruomenės ir kartu keliaukite link aktyvesnio bei sveikesnio gyvenimo!