Stebins išskirtinis interjeras ir įspūdinga 3D projekcija

„Naujoji parduotuvė – tikrai neeilinė. Čia laikas tikrai neprailgs – ypač mažiesiems, kurių laukia speciali žaidimų ir interaktyvių veiklų erdvė bei įvairios pramogos. Kol vaikai jomis užsiims, tėveliai galės ramiai rinkti savo mažiesiems drabužėlius ar naujus žaislus. Šios parduotuvės idėja gimė natūraliai galvojant apie mūsų pirkėjų poreikius ir patogumą. Kviečiame visus apsilankyti ir leisti savo vaikams patirti tikrą nuotykių pasaulį“, – sako prekybos tinklus „BabyCity & ToyCity“, „Žaislų planeta“, „Juku“ ir „KidZone“ valdančios bendrovės „Kotryna Group“ generalinis direktorius Laimonas Bazilius.

Naujoji parduotuvė į nuotykių pasaulį pasinerti kvies jau vien savo išskirtiniu interjeru, kuris primena futuristinį erdvėlaivį – jame daugybė žvilgančių, šviesą atspindinčių paviršių, šviečiančių vamzdžių ir kitų šviesos efektų. Be to, lankytojus parduotuvėje pasitiks įspūdinga „Žaislų planeta“ herojaus 3D projekcija. Ji sukurta pirmą kartą Lietuvoje tokiam tikslui panaudojus rotorinių hologramų technologiją. Instaliacijai pasitelkta sudvejinta 1,5 m skersmens dviejų rotorinių displėjų sistema, leidžianti trimatėje erdvėje atvaizduoti itin didelį animuotą herojų, kuris nustebins ne tik mažuosius, bet ir suaugusiuosius.


Nepamirštamų patirčių suteiks interaktyvių veiklų kambarys

Kol tėveliai rūpinsis praktiškesniais dalykais ir rinks savo vaikams rūbelius „KidZone“ ar žaislus „Žaislų planeta“ sekcijoje, mažieji galės leisti laiką specialioje kūrybiškumo ir interaktyvių veiklų erdvėje. Joje vaikai galės įsitraukti į naujas patirtis žaisdami su unikalia skaitmenine siena. Ją sudaranti interaktyvi vaizdo projekcija reaguoja į vaikų veiksmus, todėl mažieji gali žaisti, atrasti, stebėtis išskirtinėmis patirtimis. Tokiu būdu žaidžiant lavinama vaikų vaizduotė ir ugdomi pažinimo gebėjimai.

Parduotuvėje įrengta ir interaktyvioji siena – tai tarsi vartai į skirtingus virtualius pasaulius. Mažieji gali atrasti stebuklingą laboratoriją, kurioje slepiasi įvairios paslaptys, ar stebinančią gamtos karalystę. Iš viso skaitmeninėje lentoje vaikų laukia net 12 skirtingų žaidimų.

Mažųjų kūrybiškumo ir interaktyvių veiklų erdvėje taip pat laukia ypatingas liečiamasis stalas. Prie jo galima žaisti bendradarbiavimo ar varžymosi žaidimus. Iš viso galima rinktis iš 25 smagių ir sumanumo reikalaujančių mokomųjų žaidimų, kuriuos vienu metu gali žaisti iki 6 žaidėjų. Tai leidžia vaikams mokytis bendradarbiavimo įgūdžių siekiant tikslų ir susipažinti su aktualiomis temomis, tokiomis kaip ekologija, mokslas ir gamta. Be to, prie stalo gali žaisti bet kokia kalba kalbantys vaikai, nes žaidimai yra grįsti ne tekstu, o vaizdine medžiaga.

Laukia pažintis su mylimais personažais

Naujoje parduotuvėje mažuosius pasitiks ir mylimi herojai – išskirtinio dydžio Betmenas, vienaragis, pokemonai ir Barbie. Parduotuvės lankytojai taip pat turės galimybę nusifotografuoti prie Barbie fotosienelės bei apžiūrėti jos rožinį motorolerį.

Negana to, vaikai galės susipažinti su naujausiais Lego“ ir „Playmobil“ rinkiniais, konstruoti ir statyti savo svajonių pilis.

Tai didžiausia ir naujausia 1400 kvadratinių metrų „KidZone“ ir „Žaislų planeta“ parduotuvė su plačiausiu žaislų ir rūbų asortimentu „Kotryna Group“ valdomų parduotuvių tinkle. Naujoji parduotuvė yra įsikūrusi antrajame prekybos centro „Panorama“ aukšte, adresu Saltoniškių g. 9 Vilniuje.

Dalintis
Nuomonės