Kaip apsipirkti pigiau?  

Daugeliui pirkėjų įprasta apsiperkant fizinėse parduotuvėse iš pradžių dėti prekes į pirkinių krepšelius ir išeinant jas visas skenuoti savitarnos arba įprastoje kasoje. Vis dėlto, taupantiems laiką ir pinigus prekybos tinklo „Rimi“ atstovė ragina išmėginti inovatyvią  mobilaus skenavimo funkciją, kuria naudojantis dabar galima gauti net 20 proc. nuolaidų kuponą. 

„Norintiems gauti šį lojalumo programos apdovanojimą tereikia į savo išmanųjį telefoną atsisiųsti „Rimi“ programėlę ir prisijungti prie jos naudojantis „Mano Rimi“ paskyra. Taip pat svarbu atkreipti dėmesį ir į parduotuves, kuriose veikia skenavimo telefonu funkcionalumas, tad reikėtų programėlėje paspausti mygtuką „Skenuok telefonu“ bei iš pateikto sąrašo pasirinkti „Rimi“ parduotuvę, kurioje tuo metu apsiperkate“, – apie tai, kaip naudotis mobilaus skenavimo funkcija aiškina K. Pareigytė-Kvieskienė.  

Prekybos tinklo ryšių su klientais valdymo vadovė teigia, kad atlikus šiuos veiksmus galiausiai liks „Rimi“ programėlės pagalba nuskenuoti išsirinktų produktų brūkšninius kodus, o perkant sveriamas prekes, ieškoti specialiai pažymėtų savitarnos svarstyklių: „Sverkite prekes ir tuomet gaukite brūkšninį kodą, kurį galėsite taip pat nuskenuoti, o susirinkę savo prekių krepšelį eikite prie savitarnos kasų ir nuskaitykite ekrane esantį QR kodą, kad identifikuotumėte save ir atsiskaitytumėte už pirkinius.“  

Užduotyje dalyvaukite ne vieną kartą  

Naujasis „Rimi“ lojalumo programos apdovanojimas pirkėjus džiugins bene visą pavasarį: taškus, kuriuos galima gauti už kiekvieną apsipirkimą bus galima rinkti nuo kovo 1 d. iki gegužės 27 d., o gautą 20 proc. nuolaidos kupono apdovanojimą panaudoti bus dar daugiau progų: nuo kovo 1 d. iki birželio 3 d. Anot „Rimi“ atstovės, galimybe gauti net 20 proc. nuolaidų kuponą galima bus pasinaudoti ne vieną kartą, tačiau reikėtų atminti keletą dalykų.  

„Po antrojo apsipirkimo gautą 20 proc. nuolaidos kuponą panaudoti bus galima tik fizinėse „Rimi“ parduotuvėse, kuriose yra mobilaus skenavimo funkcija. Be to, norėdami panaudoti nuolaidos kuponą, turėsite jį aktyvuoti savo paskyroje internete, „Mano Rimi“ kortelių terminale arba „Rimi“ programėlėje – jis bus automatiškai panaudotas kito apsipirkimo, naudojantis skenavimo telefonu funkcija, metu. Taip pat svarbu atsiminti, kad vienu metu galite panaudoti tik vieną apdovanojimą, o kuponą reikėtų aktyvuoti prieš pradedant skenuoti prekes. Be to kupono suteikiama nuolaida bus skaičiuojama, kai skenuojate visas prekes su „Rimi“ programėle“, – atkreipia dėmesį pašnekovė.  

 Karolina Pareigytė-Kvieskienė

Atstovė priduria, jog į 10 Eur sumą nėra įtraukiama išleista suma už vaistinius preparatus, tabako gaminius, alkoholinius gėrimus, lojalumo (lipdukų) akcijos prekes, pirkinių maišelius ir trečiųjų asmenų teikiamas prekes ar paslaugas (išankstinio mokėjimo kortelių papildymus, draudimo paslaugas, loterijos bilietus, superkamą ar keičiamą tarą, depozitą ir pan.).  Be to, 20 proc. nuolaida netaikoma akcinėms ir išpardavimo prekėms, „Rimi Smart“, „Rimi Basic“, „Vikis“ prekėms, prekėms, pažymėtoms „Verta pirkti“ ir kitais specialių pasiūlymų ženklais, prekėms, kurioms taikoma dviguba kainodara.

Dar daugiau lojalumo programos naudų  

Ryšių su klientai valdymo vadovės teigimu, šio apdovanojimo pasiūlymas „Rimi“ lojalumo programos dalyviams – dar viena papildoma nauda, kuri padės pigiau įsigyti norimų prekių, tačiau verta naudotis ir jau esamomis programos naudomis, mat jos leis dar ženkliau sutaupyti namų biudžetą.  

„Jau esame pastebėję, jog „Mano Rimi“ lojalumo programos dalyviai yra linkę aktyviai naudotis įvairiais ypatingais savaitiniais bei savaitgalio kuponais, „Mano šeimai“ ir senjorų programos naudomis. Be to, „Rimi“ partnerių pasiūlymai – dar viena puiki priežastis dalyvauti „Mano Rimi“ lojalumo programoje: „Lemon Gym“ siūlo 7 dienų nemokamą narystę, 10 proc. nuolaidą metinei „Premium“ narystei, „Impuls“ sporto klubas – išmėginti 3 dienų narystę nemokamai, o perkant „Cinamon“ kino bilietus į „Mano Rimi“ kortelę grįžta 2 proc. nuo bilietų sumos“, – vardija ryšių su klientais vadovė.  

Ji priduria, kad visiems, turintiems fizinę ar skaitmeninę „Mano Rimi“ lojalumo kortelę galioja visos „Affidea“ klinikos programos nuolaidos – paslaugos bei tyrimai iki 7 proc. pigiau, o siunčiant siuntas per „Omnivos“ e-savitarną ir nurodant „Mano Rimi“ kortelės numerį, 10 centų už kiekvieną užregistruotą siuntą sugrįžta „Mano Rimi“ pinigais: „Taip pat pilant degalus su lojalumo kortele „Neste Lietuva“ degalinėse gaunama 2,9 € ct/l nuolaida iškart ir 0,90 € ct/l grįžta į „Mano Rimi“ kortelę, o perkant „Benu“ vaistinėse tereikia pateikti „Mano Rimi“ kortelę ir į ją sugrįš 1 proc. nuo pirkinių sumos.“  

Daugiau informacijos apie „Mano Rimi“ naująjį lojalumo programos apdovanojimą bei „Rimi“ parduotuvių sąrašą, kuriose galima išmėginti skenavimo telefonu funkciją rasite čia: https://www.rimi.lt/mano-apdovanojimai/153.