„Bissell“ gali pasigirti sukūrusi daugybę išmanių prietaisų, kurie pripažinimo sulaukė visame pasaulyje. Kodėl šie prietaisai šitaip išpopuliarėjo? Vienas didžiausių jų privalumų – su vienu prietaisu galima atlikti bene visus svarbiausius kasdienius namų ruošos darbus. Pavyzdžiui, konkrečiuose prietaisuose esanti „HydroSteam“ (valymo garais) technologija padeda efektyviai pašalinti įvairaus tipo dėmes bei nešvarumus. Šią technologiją turi net dviejų įmonės „Bissell“ tipų produktai.

Ne tik švara, bet ir sveikata


Šiuo metu vis daugiau kalbama apie būtinybę periodiškai dezinfekuoti namų patalpas. Įrodyta, kad tą darant sumažėja virusinių ligų susirgimų tikimybė, o ir pačiuose namuose būna juntama gaiva bei švara.

„Bissell“ yra sukūrusi net dviejų tipų produktus, kuriuose įdiegta ir valymo garais funkcija „HydroSteam“. Tai – siurbliai šluotos „CrossWave“ ir plaunantys siurbliai „SpotClean“. Abiejų tipų produktus vienija tai, kad jie itin efektyviai padeda pašalinti dėmes ir nešvarumus, taip pat ir dezinfekuoja valomus paviršius.

Kompanija „Bissell“ yra pirmoji, kuri pristatė garų funkciją tokio tipo įrenginiuose. Jų sukurti prietaisai – tikra inovacija dėmes šalinančių siurblių rinkoje. Juk įrodyta, kad valymas garais padeda gerokai efektyviau išplauti bei išvalyti net ir įsisenėjusias ar lipnias dėmes. Dėl šios priežasties namus tvarkant su įmonės „Bissell“ prietaisais rezultatas pasiekiamas greičiau bei paprasčiau.

Valymo garais režimas – tikras perversmas namų valymo darbuose. Svarbu tai, kad naudojant tik šią funkciją valomas paviršius išdžiūva itin greitai. Ji gali praversti net valant užuolaidas. Tad paprastai galima išvengti itin varginančių darbų – užuolaidų nukabinimo, skalbimo, lyginimo, užkabinimo.

Plaunantys siurbliai „SpotClean“ – sunku jiems prilygti


Vieni didžiausių „Bissell“ pasididžiavimų – „SpotClean HydroSteam“ dėmes šalinantys siurbliai. Šiuo metu siūlomi net du šių siurblių modeliai – „Select“ ir „Pro“. Dėl specialios „HydroSteam“ technologijos siurbliai dėmes išvalo itin greitai ir efektyviai.

Valymo garais funkcija – tikrai ne vienintelis šių siurblių išskirtinumas. Jie – nešiojami, todėl puikiai tinka valyti kilimus, baldų apmušalus, net automobilio saloną. Pažangi technologija leidžia tobulai išvalyti plyteles, net jų tarpus, šie prietaisai įveikia net įsisenėjusias dėmes.

„SpotClean HydroSteam“ siurbliai turi tris skirtingus valymo režimus: valymą garais, valymą vandeniu, valymą garais ir vandeniu. Įsigiję šio tipo siurblį, komplekte rasite ir skirtingų valymo šepetėlių antgalius bei įvairių paviršių valymo šepečius, taip pat ir skalavimo antgalį. Pastarasis naudojamas savaiminiam išsivalymui – visa siurblio sistema išplaunama, neardant paties siurblio. Šie siurbliai turi ir išimamas vandens talpas, kurios skirtos švariam ir purvinam vandeniui.

Pirkdami šio tipo siurblį, gausite ir specialų, unikalios technologijos „Bissell“ valymo skystį.

„CrossWave“ siurbliai – tikras išgelbėjimas turintiems augintinių


Dar vieni įmonės „Bissell“ produktai, kuriuose įdiegta garų funkcija – „CrossWave HydroSteam“ rankiniai siurbliai-šluotos. Šiuo metu rinkoje galima įsigyti du šio siurblio modelius – „Pet Select“ ir „Pet Pro“. Šie siurbliai gali siurbti, plauti ir net sausinti vienu metu. Žinoma, inovacija sukurta pasitelkiant ir galimybę naudoti garų režimą pagal poreikį.

Dėl „HydroSteam“ technologijos, kuri įdiegta į šiuos siurblius, galima efektyviai šalinti sunkiai įveikiamas, pridžiūvusias ar net lipnias dėmes. „Tangle-Free“ technologija yra sumažinamas plaukų apsivyniojimas aplink valymo volelį.

„CrossWave HydroSteam“ siurbliai turi dvi atskiras talpas. Viena skirta švariam, o kita – purvinam vandeniui. Dėl šios priežasties visada plaunant yra naudojamas tik švarus vanduo.

Siurbliai puikiai tinka įvairių paviršių valymui. Pavyzdžiui, kilimai po valymo atrodo ryškesni, puresni.

Rankiniai siurbliai-šluotos turi ir savaiminio išsivalymo sistemą. Tai labai aktualu šiuolaikiniams žmonėms, kurie skuba ir nori savo laiką išnaudoti efektyviai. Vos vieno mygtuko paspaudimu išsiplauna visa siurblio sistema bei plovimo volelis, todėl nereikia siurblio ardyti ir plauti atskirų jo dalių.

„CrossWave“ siurbliai kurti galvojant ir apie keturkojus namų gyventojus. Siurbliuose įmontuotas LED apšvietimas, todėl plaunant itin paprasta matyti gyvūnų plaukus, purvą ir kitus nešvarumus.

Augintinių turintiems žmonėms tikrai patiks ir dar viena šių siurblių inovacija – įdiegta „FreshStart“ kvapų valdymo sistema. Antimikrobinis plovimo volelis ir filtras neutralizuoja nemalonius kvapus, taigi gaiva nuolat jaučiama visuose namuose.