Pirmąją vietą laimėjo skaitytoja Rūta, kuri pasidalino jautria istorija, tapusia priežastimi ir įkvėpimu kasdien lepinti save ir savo kūną.

„Kaip besijausčiau, kas bevyktų gyvenime, kiekvieną vakarą, vaikams sugulus miegoti, pusvalandžiui užsidarau vonioje. Ir užsiimu savo grožio ritualais, skiriu laiko sau. Vieną kartą tai būna veido kaukė, kitą manikiūras, trečią dar kas nors. Paskaitau, išgeriu puodelį arbatos. Visoms linkiu to laiko sau. Gaila tik, kad mano atveju jį susikurti įkvėpė labai jau nekokios aplinkybės“, – rašė Rūta, kuriai atiteko „Vivi“ kosmetikos bestselerių rinkinys Nr. 1.

Antrąją vietą užėmė anonimiškai apie tai, kaip idealiai pasidažyti akis, papasakojusi skaitytoja.

„Trečiam būdui jums prireiks siauros kanceliarinės lipnios juostelės ir akių pieštuko. Pasinaudodama juostele užklijuokite aukštesnę voko dalį, kurią norite apsaugoti nuo išsitepimo. Kontūrą pieštuku brėžkite laisvoje likusioje vietoje – tarp blakstienų linijos ir juostelės. Baigusi, lipnią juostą nuimkite“, – vienu iš būdų dalinosi skaitytoja, kuri laimėjo Vivi“ kosmetikos rinkinį Nr.2.

Trečioji vieta atiteko skaitytojai Ramintai, atskleidusiai magišką odos priežiūros rutiną, dėl kurios, kaip teigia pati skaitytoja, žmonės mano, kad ji 15 metų jaunesnę nei yra iš tiesų.

„Niekada nesusimąsčiau apie savo veido odos priežiūros ritualus, kol šiemet nesulaukiau kelių komentarų. Perkant kai ką, ko neminėsime, parduotuvėje manęs paprašė dokumento. Kitoje parduotuvėje pasiteiravo, ar man šešiolika. Nauja kolegė taip pat nesuprato, kiek man metų, manė, kad atėjau dirbti po dvyliktos klasės“, – rašė Raminta, laimėjusi Vivi“ kosmetikos rinkinį Nr. 3.

Visos trys laimėtojos taip pat bus apdovanotos „BEOTEBAL“ maisto papildais. Su nugalėtojais bus susisiekta asmeniškai.

Konkurso rėmėjai: kosmetikos įmonė „Vivi“ ir „BEOTEBAL Plus“.

Sveikiname laimėtojus ir dėkojame visiems dalyvavusiems.