Nauja kolekcija, pavadinimu „Illuminating“, tinka visiems žmonėms, nes gali būti naudojama trejopai: kaip prevencinė priemonė, norintiems apsaugoti odą nuo fotosenėjimo; taip pat odai su visų tipų dėmėmis (tamsios dėmės po nėštumo, saulės, senėjimo, spuogų ir kt.) ir kaip efektyvus sprendimas bendrai pašviesinti odą, suteikiant jai sveiko skaistumo bei spindesio.

Specialiai iš Prancūzijos į renginį atvykęs Florentas Mas, „Sothys Paris R&D“ direktorius, pasidalino mokslo ir pažangiųjų tyrimų instituto „Soredec“ laboratorijos veikla, leido „Sothys“ ambasadorėms iš arčiau susipažinti ir įsitraukti į veikliųjų medžiagų kūrimo paslaptis, patentus ir kosmetikos produktų testavimo procesus.

Renginyje taip pat pristatytas ikoninės „Sothys“ naktinių produktų linijos papildymas naujomis odos struktūrą atnaujinančiomis mikrokapsulėmis su 0,15 proc. grynuoju retinoliu, skirtu atkurti odos jaunystę.

Šiemet prancūziškos profesionalios kosmetikos gamintoja „Sothys“ ir „Compagnie & Co“ susivienijo, kad sukurtų odos priežiūros formulę, papildytą bergamočių juodąja arbata. Šio derinio priemones atrasite riboto leidimo linijoje. Taip pat siūloma sezoninė procedūra su šios linijos priemonėmis.

Įkurtas 1848 m. Paryžiuje, „Compagnie & Co“ yra seniausias Prancūzijos arbatos prekių ženklas. Jis visada buvo laikomas aukščiausios klasės prancūziškos arbatos lyderiu.

Tai vienas iš nedaugelio prekių ženklų, kurie atlieka visus maišymo, gardinimo ir arbatos lapelių pakavimo procesus savo patalpose Prancūzijoje. Prekių ženklas dabar yra žinomas dėl savo gaminių kokybės ir ypač išskirtinių juodosios arbatos rūšių, kurios yra pagardintos unikalia kvapų garinimo paslaptimi.

Renginio dalyviams pristatyta nauja „Sothys“ rudens ir žiemos retro prieskoniu nuspalvinta makiažo kolekcija „Pabėgimas į septintąjį dešimtmetį“, kurioje rasite 5 naujus mėgstamiausius šiltus atspalvius žavingam makiažui.

Šiltas bendravimas, elegantiška aplinka „Sothys“ renginius tarsi nukelia į Prancūziją, kur gamtos ir mokslo vienovėje gimė „Sothys“ vertybės.

Pagrindinis susitikimo siekis ir noras – ne tik perteikti naujas žinias, tačiau kartu mielai pasisemti iš grožio ambasadorių autentiško žinojimo, kaip puoselėti grožį, neįkainojamos patirties, nuoširdžių patarimų.

„Sothys Lietuva“ dėkoja „Sothys“ grožio ambasadorėms už dalyvavimą renginyje, taip pat renginio partneriams už idėjos išpildymą.