Naujausia informacija – iš pirmų lūpų

„Optimum Derma Aciditate“ komanda nuolatos dalyvauja įvairiuose tarptautiniuose renginiuose, naujų technologijų ir medžiagų panaudojimo pristatymuose, seka naujienas rinkoje, dalyvauja visuose svarbiausiuose tarptautiniuose renginiuose, todėl turi galimybę savo sukauptomis žiniomis nuolat dalintis su kosmetologais. Žinių pasidalijimui organizuojamos konferencijos, kurių metu ne tik galima paklausyti profesionalių apžvalgų, bet ir gyvai pamatyti kai kurių procedūrų atlikimą su specialistų komentarais.

Viena tokių konferencijų jau vyko Kaune, jos metu kosmetologai išklausė farmacijos, dermatovenerologijos, kosmetologijos sričių naujienų. Kita „Optimum Derma Aciditate“ konferencija vyks Vilniuje balandžio 23 dieną.

Didžiausia nauda – klientams

„Optimum Derma Aciditate“ komandos narė dermatovenerologė Paulina Grušelionytė šį kartą kosmetologams pristatė temą apie randus, dėmes po aknės bėrimų ir jų mažinimo būdus. Gydytoja pasakojo, ką reikia daryti, kai spuogų gydymo etapas baigėsi, tačiau apie juos primena nemalonūs randai ar likusios pigmentinės dėmės.

Kosmetologams P.Grušelionytė pateikdama konkrečius pavyzdžius papasakojo apie použdegiminę hiperpigmentaciją bei eritemą, aptarė su kosmetologais randų susidarymą bei jų tipus, taip pat kalbėjo apie tą, ką tokiu atveju gali atlikti kosmetologas, o kur jau reikia dermatologo pagalbos. Konferencijoje su specialistais buvo detaliai nagrinėti cheminių šveitiklių tipai, jų poveikis, aptarta, kaip numatyti priemonių poveikio stiprumą ir kitus kosmetologams aktualius klausimus.

„Visuomet norisi, kad su mumis bendradarbiaujantys kosmetologai susipažintų su naujausiomis tendencijomis rinkoje, todėl visuomet po tarptautinių renginių dalijuosi gautomis žiniomis. Taip mokslo pažanga greičiau pasiekia visų mūsų klientus, kurie gali pasinaudoti naujausiomis technologijomis ir priemonėmis spręsdami savo problemas“, - sako gydytoja.

Kaip „skaityti“ kosmetikos priemones?

„Optimum Derma Aciditate“ įkūrėja Irena Jokšienė konferencijos dalyviams pateikė koncentruotą apžvalgą, kaip skaityti kosmetikos gaminio sudėtį. Apžvelgusi privalomą kosmetikos priemonių sudėtį I. Jokšienė papasakojo apie gamintojų naudojamus rinkodaros triukus, taip pat kodėl ne visada daugiau yra geriau ir kodėl iš kosmetikos negalima tikėtis tokio poveikio, kokį padaro vaistai. Kaip visuomet, daug konferencijos dalyvių dėmesio sulaukė lektorės, kosmetologės Kristinos Urbonaitės parodomoji procedūra, kaip praktikoje galima šalinti po aknės atsiradusias dėmes ir randus.

Kai dirbama visais frontais

Išplėstinės praktikos vaistininkė, lektorė, tyrėja Jolita Stabrauskienė konfrencijos dalyviams pristatė glutationo poveikį odai, poveikio studijas ir tyrimus.

Glutationas yra organizmo ląstelėse gaminamas baltymas, ląstelių viduje glutationas veikia kaip stiprus antioksidantas, neutralizuojantis žalingą laisvųjų radikalų poveikį. Šis baltymas padeda mažinti raukšlių atsiradimą, gerinti odos elastingumą, mažina uždegiminius procesus, detoksikuoja organizmą, taip gerindamas odos būklę.

Glutationas gali palengvinti aknės gydymą, taip pat prisideda prie odos pigmentacijos mažėjimo, mažina senėjimo procesų poveikį odai. Todėl, anot J.Stabrauskienės, glutationo preaparatai gali būti gali būti gera pagalba siekiant rezultatų odos priežiūros procesuose.