Arkana prekės ženklo atstovė Agnieszka Świerzko, turinti ilgametę patirtį Arkana neurokosmetikos produktų kūrime, rinkodaroje ir dalyvavime mokslinių tyrimų projektuose pristatė naujieną Lietuvoje — egzosomas. Egzosomos — naujausia medicinos tendencija. Tai nauja žvaigždė estetinio gydymo sąrašo viršūnėje, esanti virš mezoterapijos, užpildų ir biostimuliatorių, PRP/iPRF, ir net kamieninių ląstelių. Egzosomų tyrimai net 3 kartus buvo įvertinti Nobelio premija.

Aukščiausio lygio profesionalai dalinosi savo žiniomis

Konferencijos organizatorių „Tikprofesionalams.lt” tikslas buvo renginio dalyvėms suteikti itin plataus spektro žinias, kuriomis pasidalino skirtingų sričių ekspertės. Nuo odos priežiūros, pasitelkiant naujausias egzosomų tendencijas, iki to kiek daug įtakos turi odos būklei kas dieną valgomas maistas, kuris yra stiprus pagrindas visapusiškai sveikatai.
Arkana

Konferencijos dalyvės turėjo išskirtinę progą pasisemti žinių iš vizažistės ir makiažo mokytojos Kamilės Klevaitės, kuri pademonstravo kaip su mineraline „Youngblood“ kosmetika, gali kiekviena susikurti įspūdingą įvaizdį. „Youngblood“ prekės ženklas daugiau nei 27-erius metus gamina mineralinę kosmetiką, kuri pagaminta tik iš natūralių bei etiškai išgautų ingredientų. Ši kosmetikos gamintoja kelia aukščiausius kokybės standartus, vengdama odą dirginančių medžiagų, ir sulaukė pripažinimo tarp dermatologų bei įžymybių, ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje.

Arkana

Svarbu ne tik tai, ką dedame ant savo odos, bet ir ką dedame į organizmo vidų. Todėl, renginio dalyvių dėmesį sukaustė savo srities profesionalė, biomedicinos mokslų daktarė, Lietuvos sporto universiteto docentė, dietistė, knygų autorė —Sandrija Čapkauskienė. Ji jau 16 metų dalinasi savo sukauptomis žiniomis ir subalansuotos mitybos pagalba, padeda žmonėms atrasti sveikatai naudingus sprendimus. Konferencijoje atkreipė dėmesį, kokie vitaminai, mineralai ir kokie maisto produktai būtini, siekiant mažinti uždegimą organizme.

Norinčios turėti sveiką ir tolygią odą, lektorė, kosmetologė, dėstytoja, praktikė — Indrė Buslienė pristatė, kokios dažniausios odos problemos kyla klientams ir kaip jas efektyviai išspręsti. Su Arkana neuro kosmetika atliko demonstracinę procedūrą bei pasidalino savo asmenine patirtimi, įžvalgomis ir naudingais praktiniais patarimais.

Arkana

Visi renginio dalyviai turėjo ne tik įdomias diskusijas, naujai užmegztas pažintis, bet ir galimybę pasimėgauti ypatinga renginio aplinka.

Renginį rėmė didžiausia grožio paslaugų platforma Europoje — „Treatwell“.


Renginio organizatoriai — grožio priemonių ir paslaugų kosmetogolams teikėjai — „tikprofesionalams.lt“, saldžiais užkandžiais rūpinosi „Purusis Debesėlis“.