„Eurolygos finalo ketvertas visada suteikia išskirtinių emocijų ir patirčių. Esame laimingi būdami Kaune ir galėdami pasiūlyti sporto aistruolių bendruomenei prisidėti prie vieno iš didžiausių krepšinio renginių Europoje. Kaunas yra puiki vieta mėgautis geru žaidimu, bendrauti ir smagiai leisti laiką. Mes pasirūpinome, kad pramogų netrūktų“, – sako Natasa Josic, Marketingo direktorė „Coca-Cola HBC Lenkija ir Baltijos šalys“.

Bilietais į Eurolygos finalo ketverto rungtynes Kauno „Žalgirio“ arenoje buvo išpirkti labai greitai, nes Eurolygos kovos Lietuvoje yra vienas populiariausių ir lankomiausių sporto renginių.

Eurolygos duomenimis, vienas „Žalgirio“ rungtynes namų arenoje šį sezoną vidutiniškai stebėdavo daugiau negu 14,8 tūkst. žiūrovų. Papildomą susidomėjimą finalo ketvertu užtikrino tai, kad į Kauną atvyksta Šarūnas Jasikevičius su „Barcelona“ ir Roku Jokubaičiu, taip pat – „Monaco“ su Donatu Motiejūnu ir būrys kitų sporto žvaigždžių bei legendų.

Penktadienį pirmoji transliacija iš „Žalgirio“ arenos „Coca–Cola“ fanų zonoje prasidės Pirėjo „Olympiakos“ ir Monako „Monaco“ rungtynėmis 18 valandą. Po jų laukia Ispanijos milžinų kova – nuo 21 val. bus rodomas „Barcelona“ susitikimas su Madrido „Real“ komanda.

Rungtynės dėl trečiosios vietos vyks sekmadienį 17 val. vietos laiku. Finalo atmosfera „Coca–Cola“ krepšinio fanų zonoje bus galima mėgautis nuo 20 valandos.

Fanų zona Vienybės aikštėje bus atvira visą savaitgalį (nuo penktadienio iki sekmadienio) nuo 10 val. ryto iki 23 val. vakaro. „Coca-Cola HBC Lithuania“ paruošė daugybę siurprizų, tad kiekvieno čia apsilankiusio aistruolio lauks staigmenos ir įtraukiančios pramogos.

Dalyviai galės išbandyti savo šuolį ir paliesti aukštai pakabintus krepšinio kamuolius, nusifilmuoti su 360 laipsnių kamera su komandų simbolika ir specialiaisiais efektais ir kt. Už pastangas ir gerus pasirodymus aktyvūs dalyviai bus apdovanoti „Coca–Cola“ prizais.

Aukščiausio lygio Europos klubinio krepšinio finalinės kovos Lietuvoje vyks pirmą kartą per šalies istoriją. Į finalo ketvertą patekusias keturias stipriausias 2022–2023 m. sezono Eurolygos komandas atlydės gausūs būriai aistruolių iš užsienio.