„Praėję metai buvo tikrai sunkūs visiems, todėl norėjome pradžiuginti savo klientus, norėjome, kad vienam iš jų šie Naujieji metai galėtų prasidėti išties įspūdingai. Pirmą kartą gruodžio mėnesį suorganizavome žaidimą savo klientams, kur jie galėjo laimėti šimtus „Lidl“ dovanų kortelių ir pagrindinį prizą – nuostabų automobilį BMW X4. Nors dovana yra tikrai unikali, visi mūsų klientai turėjo galimybę ją laimėti, todėl šį žaidimą ir pavadinome „Laimėti gali kiekvienas“. Labai džiaugiuosi, kad šiandien išpildėme vienos iš mūsų pirkėjų svajonę. Dar kartą sveikinu laimėtoją ir noriu pažadėti, kad ateityje mūsų pirkėjai sulauks ir daugiau nuostabių staigmenų“, – kalbėjo „Lidl Lietuva“ generalinis direktorius Radostin Roussev-Peine.

Nuo gruodžio 1-ios iki sausio 3-ios dienos imtinai, žaidime buvo kviečiami dalyvauti visi „Lidl“ pirkėjai, įsigiję prekių už ne mažiau nei 15 eurų. Pirkėjai buvo kviečiami registruoti gautą kvitą „Laimėti gali kiekvienas“ žaidime prekybos tinklo interneto svetainėje. Be automobilio BMW X4, dar 500 laimingųjų buvo išdalinta 20 eurų vertės „Lidl“ dovanų kortelės.

Sužinojusi apie laimėjimą – nepatikėjo

Pagrindinio prizo laimėtojai J. Tamašauskienei automobilis BMW X4 buvo įteiktas prie Vilniuje, Žemaitės g. 16 esančios „Lidl“ parduotuvės, kurioje laimėtoja apsipirkinėja dažniausiai. Žaidime laimėtoja registravo vos vieną pirkimo kvitą, kuris ir tapo laimingu.

„Kai sulaukiau skambučio, kuomet pranešė, kad laimėjau automobilį – nepatikėjau. Net dar kartą paklausiau, ką laimėjau ir ar tai tikrai tiesa. Registravau šiame žaidime tik vieną pirkimo kvitą, tad buvo sunku patikėti, kad būtent jis ir tapo laimingu. Kai jau pati patikėjau šiuo laimėjimu, pirmiausiai paskambinau draugei, o tada džiaugsmu pasidalinau su sūnumi ir artimaisiais“, – laimingą dieną prisiminė automobilio laimėtoja.

Keliauti mėgstanti moteris, kai tik leis situacija šalyje, naujuoju automobiliu planuoja pakeliauti po Lietuvą, o ateityje – galbūt ir susiplanuoti kelionę į užsienį.

Pagrindinio prizo laimėtojai buvo įteiktas išties išskirtinis, tamsiai mėlynos spalvos visureigis BMW X4 xDrive 20i, su automatine pavarų dėže, sportiniu odiniu vairu, šildomomis sėdynėmis, parkavimo atstumo kontrolės sistema, M tipo sportine automobilio pakaba bei daug kitų išskirtinių funkcijų, saugioms ir patogioms kelionėms.

Žaidimas „Laimėti gali kiekvienas“ vyko visose prekybos tinklo parduotuvėse Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje bei Vilkaviškyje.

Užsakymo nr.: PT_86286537