Bendrovės valdomą „Planies“ kolekciją sudaro 10 000 kolekcionuojamų animacinių NFT (nepakeičiamų žetonų) lėktuvėlių, kurių kiekvienas yra unikalus skaitmeninis meno kūrinys, sukurtas iš 180 skirtingų bruožų, tokių kaip burna, sparnai, varikliai ir kita. Įsigijus šį skaitmeninį meno kūrinį ir prijungus jį prie „airBaltic Club“ lojalumo programos paskyros, pradedami kaupti lojalumo taškai, kuriuos vėliau galima iškeisti į įvairius prizus - kelionių čekius, bilietų perkėlimą į verslo klasę ir net pačius skrydžius. Ši, precedento neturinti, inovatyvi skaitmeninio meno ir lojalumo programos integracija „airBaltic Club“ nariams leidžia gauti kelionių privilegijas be būtinybės skristi.

Inovacijos ir lojalumo programos personalizavimas

„airBaltic“ ne kartą buvo įvertinta ir pelnė apdovanojimų už inovacijų diegimą aviacijoje. Dar 2014 metais bendrovė tapo pirmąja pasaulyje aviakompanija, leidžiančia už skrydžio bilietus atsiskaityti kriptovaliuta, o 2021 m. „airBaltic“ dar kartą pademonstravo savo novatoriškumą – tapo pirmąja tarptautine oro linijų bendrove, išleidusia nepakeičiamų žetonų kolekciją. „Planies“ NFT idėja kilo iš aviakompanijos vizijos suasmeninti lojalumo programą ir pritaikyti ją konkretiems klientų poreikiams. Ateityje, analizuodama klientų NFT, „airBaltic“ galės lengviau pritaikyti savo teikiamas paslaugas pagal kliento poreikius, pavyzdžiui pasiūlyti vietą lėktuve prie lango ar greitąją saugumo patikrą oro uoste. „Planies“ įvedimas žymi pirmąjį žingsnį link personalizuotos lojalumo programos ateities, priartindama aviakompaniją prie naujo pobūdžio „Web3“ interneto.

„Planies“ NFT nauda ir privalumai

„Planies“ NFT galima įsigyti atsiskaitant kreditine kortele arba kriptovaliuta. Norint pradėti gauti „airBaltic Club“ kelionių privilegijas, NFT skaitmeniniai meno kūriniai turi būti susieti su kliento „airBaltic Club“ paskyra. Kai turimi NFT prijungiami prie kliento paskyros, jie per dieną klientui „uždirba“ po 20 „airBaltic Club“ lojalumo taškų. Šiuos kaupiamus taškus galima iškeisti į nemokamus skrydžius su „airBaltic“ arba partnerių oro linijomis, leidžiančiomis „Planies“ NFT turėtojams keliauti po pasaulį arba padengti papildomas kelionės išlaidas, pavyzdžiui, taškais sumokėti už registruotą bagažą. Be to, jei dažnai skraidote, „Planies“ NFT turėtojai po kiekvieno dešimto skrydžio su „airBaltic“ gauna nemokamą perkėlimą į verslo klasę. Šiais privalumais gali mėgautis „Planies“ NFT turėtojai ir kuo daugiau skaitmeninių kūrinių turėsite, tuo daugiau naudos gausite.

„Planies“ NFT suteikia VIP narystę net neskrendant

Naujausias „airBaltic“ pristatytas „Planies“ NFT privalumas - galimybė pasiekti aukščiausią oro linijų lojalumo programos VIP narystės lygį turint 25 „Planies“ kolekcionuojamus lėktuvėlius. Įprastai, norint pasiekti aviakompanijos lojalumo programos VIP statusą, su „airBaltic“ reikia skristi 60 kartų. Tačiau dabar galima tiesiog įsigyti 25 „Planies“ NFT ir, susiejus juos su savo „airBaltic Club“ paskyra, mėgautis nuostabiais VIP narystės privalumais. Lojalumo programos VIP narystė suteikia galimybę keliautojams naudotis greitąja saugumo patikra oro uoste, ilsėtis oro uosto verslo klube (business lounge), vežtis daugiau bagažo ir daugiau kitų privilegijų. „airBaltic“ didžiuojasi būdama pirmąja oro linijų bendrove pasaulyje, sujungusia aukščiausio lygio lojalumo programos narystę su NFT.

Daugiau apie „airBaltic Club“ lojalumo taškų rinkimą, VIP narystę ir kaip nemokamai keliauti su „Planies“ NFT, sužinosite apsilankę svetainėje www.airbaltic.com/en/planies-nft