Projekto „Likimo posūkiai“ tinklalaidėje „Maltiečių“ generalinis sekretorius Edvinas Regelskis, „Raudonojo kryžiaus“ komunikacijos vadovė Luka Lesauskaitė ir „Išsipildymo akcijos“ atstovė, „TV3“ vadovė Laura Blaževičiūtė papasakojo apie savo organizacijų ir įstaigų organizuojamas gerumo akcijas ir jų naudas.

Pašnekovas E. Regelskis pristatė „Maltiečių“ kuriamas ir vykdomas iniciatyvas bei papasakojo, kaip susikūrė „Maltiečių sriuba“: „Ji gimė 1993 metais, kai prasidėjo grupėse, kurių turime 42 visoje Lietuvoje, pradėjo vystytis veikla „Maistas ant ratų“. Ji vėliau apsijungė į programą, kuri dabar vienija pagalbą senjorams visoje Lietuvoje. Tikslas buvo tiesiog atvežti karštą maistą žmonėms į namus.“

Plačiau apie tai, kaip Lietuvoje gimsta ir veikia gerumo akcijos bei iniciatyvos, ir kaip prie jų gali prisijungti visi Lietuvos gyventojai, žiūrėkite projekto „Likimo posūkiai“ tinklalaidėje.

Primename, kad sunkiai besiverčiantys visos šalies gyventojai gali prašyti paramos į savo miesto ar rajono savivaldybės Socialinės paramos skyrių arba savos seniūniją. Daugiau informacijos – www.priimk.lt.