Pirmąją vietą konkurse užėmė Janinos atsiųsti kalėdiniai receptai. Autorei atiteko sveikatos centro „Energetikas“ įsteigtas prizas – 2 dienų sveikatinamasis poilsis dviem, į kurį įeina apgyvendinimas, maitinimas, trys haloterapijos procedūros, perlinė vonia bei sausas povandeninis masažas bei optikos salono „Fielmann“ 100 eurų vertės dovanų kuponas.

Antroji vieta už atiteko torto „Napoleonas“ receptą atsiuntusiai Godai. Skaitytojai jau keliauja „Energetikas“ klasikinis viso kūno masažas ir 55 eurų vertės „Fielmann“ dovanų kuponas.

Garbingą trečiąją vietą užėmė kalėdinių sausainių receptas, kurį atsiuntė Jurgita. Už tai autorei atiteko „Energetikas“ sausas povandeninis masažas „Minato“ (2 asmenims) ir 55 eurų vertės „Fielmann“ dovanų kuponas.

Sveikiname nugalėtojus. Dėl prizų su jumis susisieksime asmeniškai.

Na, o visiems kitiems receptų autoriams dėkojame už dalyvavimą, nenusiminkite, laukite kitų konkursų ir galbūt jums nusišypsos fortūna. Gražių artėjančių švenčių ir Naujųjų metų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją