Išskirtinis pasiūlymas šventėms

Vos tik įžengus į „Grand Hotel Kempinski Vilnius“ vestibiulį, svečius pasitinka spindinčios dekoracijos, kurias kūrė floristikos virtuozas Mantas Petruškevičius. Tviskanti kalėdinė eglutė, papuošta šventinė karieta, dovanos ir kitos prabangios bei žaismingos Kalėdų dekoracijos kuria magišką atmosferą, kurioje taip ir norisi pasitikti šventinį sezoną.

Viešbutis siūlo išskirtinai šventinę viešnagės galimybę, kuri apima kalėdinę eglutę kambaryje, butelį putojančio vyno su šventiniais desertais, neribotą apsilankymą „Kempinski The Spa“, prabangius pusryčius restorane „Telegrafas“ ir daug kitų malonumų.

Pasiūlymo, kuris galioja nuo gruodžio 18 d. iki sausio 15, sąlygos užtikrina patogumą ir lankstumą mėgautis šventiniu laikotarpiu visiems svečiams, o „Grand Hotel Kempinski Vilnius“ komanda garantuoja, jog jums ir jūsų šeimai nieko netrūktų ir beliktų tik mėgautis šiuo nuostabiu Kalėdų ir Naujųjų metų laikotarpiu.

Kalėdinė popietė su gyva fortepijono muzika

Pasinerti į stebuklingą švenčių laukimą, „Grand Hotel Kempinski Vilnius“ galima ir besimėgaujant popietės arbatos ceremonija, kuri vyksta viešbučio vestibiulyje. Čia nuo lapkričio 22 d. ir iki pat sausio 14 d. kiekvieną dieną nuo 14 iki 17 val. skamba kalėdiškiausios melodijos, kurias fortepijonu atlieka Ieva Dūdaitė ir Anastasija Šumskaitė.

Popietės arbatos ceremonija – tai unikali galimybė patirti kalėdinę dvasią ir tuo pačiu pasijusti lyg Anglijos aristokratams. Tad rezervuokite savo vietą iš anksto ir mėgaukitės neribotomis aromatingomis arbatomis, viliojančiais skanėstais bei muzikinėmis akimirkomis.

Šventinių skonių rojus

Jei fortepijono muzika ir arbata – ne jums, čia pat veikiantis „Dukes Gastrobar“ siūlo įvertinti unikalius kalėdinius receptus, sukurtus su meile ir kūrybiškumu. Laukia tikra šventinė patirtis.

Šventiniu laikotarpiu verta apsilankyti ir viešbučio restorane „Telegrafas“. Čia galėsite įvertinti naujojo vyriausiojo šefo Justino Kapkovičiaus debiutinį à la carte meniu, kuris džiugins ir šventėms pasibaigus. Restorane laukia ne tik gardūs patyrusių šefų ruošti karšti patiekalai ir užkandžiai, bet ir kalėdiniai saldumynai.

Beje, „Grand Hotel Kempinski Vilnius“ konditerijos meistrai specialiai švenčių proga sukūrė unikalius kalėdinius gardėsius, kurie ne tik papuoš jūsų šventinį stalą, bet ir nudžiugins savo unikaliais skoniais.

Tiek staliuką restorane, tiek saldžius šedevrus rekomenduojame rezervuoti iš anksto.

Naujametė naktis Vilniaus širdyje

Nakties danguje įsižiebiant fejerverkams ir šventiškam jauduliui sklandant ore, Naujųjų metų išvakarės neabejotinai yra viena įspūdingiausių dienų metuose. Tad, jei dar nežinote, kur palydėsite senuosius ir sutiksite naujuosius metus, „Grand Hotel Kempinski Vilnius“ siūlo išskirtinę Naujųjų metų šventę.

Svečiai laukiami nuo 19 val. Vakaro metu someljė pasirūpins jūsų išskirtine gastronomine kelione. Klausysitės atlikėjos Gabijos Veronikos gyvo garso koncerto, mėgausitės Justino Kapkovičiaus degustacine vakariene, žavėsitės Manto Petruškevičiaus dekoracijomis ir šventiniu vaizdu pro langą į jaukią Kalėdų eglutę Katedros aikštėje.

Brangiausi bilietai (700 Eur/asm.) buvo parduoti per savaitę, tačiau dar yra likusių vietų (po 500–600 Eur/asm.), tad kviečiame pasinaudoti galimybe šiuos metus sutikti įspūdingai.

Renginiai visiems ir privačiai tik jums

Na, o jei norite šventę susikurti patys, pasinaudokite privataus šventinio renginio pasiūlymu. Profesionali viešbučio renginių komanda pasirūpins kiekviena renginio detale, o erdvios konferencijų salės pavirs į pasakišką aplinką – galėsite atsipalaiduoti ir mėgautis nepamirštamu vakaru.

Šiuo šventiniu laikotarpiu „Grand Hotel Kempinski Vilnius“, atsižvelgiant į šventės dydį ir svečių susodinimą, siūlo rinktis įvairiausias patiekalų kombinacijas. Salės nuoma su įskaičiuotomis kalėdinėmis dekoracijomis prasideda nuo 250 Eur.

Prabangios dovanų idėjos

Nežinote, ką Kalėdų proga padovanoti žmogui, kuris turi viską? Ne bėda, nes ir čia „Grand Hotel Kempinski Vilnius“ turi ką pasiūlyti. Peržiūrėkite viešbučio dovanų kuponų asortimentą ir nustebinkite mylimą žmogų dovanodami išskirtines ir nepamirštamas patirtis.

Unikalūs viešbučio dovanų rinkiniai su dovanų kuponais išskirtinėms patirtims kaina prasideda nuo 100 eurų. Rinkiniai yra prabangiai supakuoti raudonose dovanų dėžutėse, o juos sudaro dovanų kuponai, saldumynai ir vynas. Dovanas galima įsigyti viešbučio registratūroje.

Leiskite „Grand Hotel Kempinski Vilnius“ tapti jūsų šventinės magijos kūrėjais. Sutikite šventes su prabanga ir džiaugsmu viešbutyje, kurio kiekviena detalė skirta jūsų patogumui ir malonumui.