Dovana MAMAI

Dovanos

Tai išskirtinis kvapas, suteikiantis namams ypatingą aurą. Jį parfumeris kūrė įkvėptas apsnigtų kalnų ir žaliuojančių slėnių didybės. Tai kvapas, kuris sukurs namuose saugumo ir ramybės jausmą. Ieškote kažko kito? LOCHERBER MILANO siūlo kelias dešimtis išskirtinių kvapų kiekvienam pagal poreikius. „Locherber“ difuzoriai stilingi, madingi, aukščiausios kokybės, o svarbiausia – pripildyti natūralių eterinių aliejų, kurie yra draugiški aplinkai.

Dovana TĖČIUI

Dovanos

Tėtis kiekvienai dukrai yra jos vienintelis karalius. Kodėl jam to subtiliai nepasakius, per Kalėdas įteikiant GGEMA kūno kvepalus „King“ (100 ml)?

Tai aukštosios parfumerijos kvepalai, kuriuos įvertins ir jais mėgausis net ir pats išrankiausias estetas. Stilingame buteliuke – švelnus ir užburiantis medžio bei pikantiškų natų derinys. Kvapo jausmingumą paryškina ir sustiprina imbieras. Rausvos uogos palaiko kvapo šilumą ir pikantiškumą. Tai išties unikalūs kvepalai, kuriuos rasite tik „Krispo“ salonuose. Karališki šios kolekcijos kvapai skirti ypatingai asmenybei, pabrėžia originalumą ir savitumą.

Dovana SESEI

Dovanos

Prancūziškas, aukščiausios kokybės kvepalais praturtintas ANTOINE skalbiklis „Pour Elle“ (750 ml).

Unikalūs, dviejų stilingų paryžiečių sukurti, šie parfumuoti skalbikliai – ne tik stilinga, madinga, bet ir praktiška dovana sesei. „Pour Elle“ kvapas sukurtas galvojant apie šiuolaikines moteris, kurioms viskas turi būti tobula. Parfumuoti skalbikliai nustebins ir sužavės net ir pačią didžiausią perfekcionistę – kontrastų pilna kvapų kompozicija, kurioje klasikines ANTOINE medienos natas papildo įspūdingas, bet švelnus gėlių aromatas, kuriame pagrindine nata skamba rožės subtilumas ir vilkdalgio elegancija.

Dovana DRAUGEI (-UI)

Dovanos

Visi mūsų draugai kažkuo panašūs, tačiau kartu ir tokie skirtingi. Šiandien, kai patys vienu mygtuko paspaudimu iš bet kurio pasaulio krašto galime įsigyti visko, ko tik norime, geriausia dovana – pačiam išsirinkti dovaną. Padovanokite draugui ar draugei progą pačiam panaršyti po „Krispo“ elektroninę parduotuvę arba gyvai ateiti ir susipažinti su plačiu asortimentu pačios aukščiausios kokybės namų kvapų, nišinės parfumerijos kūno kvepalų, plaukų, veido ir kūno priežiūros kosmetikos. Dovanų kuponas – tai proga pačiam išsirinkti dovaną.

Dovana SAU

Dovanos

Pirkdami dovanas kitiems nepamirškite ir svarbiausio žmogaus pasaulyje – SAVĘS. Kalėdoms būtinai pasidovanokite tai, kas jus praturtins ir įkvėps. Viena iš tokių dovanų – išliekamąją vertę turintis stilingas ASSOULINE albumas „Windows at Tiffany & Co.“ Tai ne tik vieno iš visų laikų sėkmingiausių prekių ženklų istorija, bet ir jūsų namų arba kavos staliuko puošmena, atspindinti gerą skonį ir stilių, atgaivinanti eleganciją ir prabangą. „Krispo“ salonuose jūsų laukia platus asortimentas pačių įvairiausių mados, kelionių ir interjerų albumų. Knyga – visų laikų geriausia dovana.

Dar daugiau pasiūlymų rasite www.krispo.lt