Ieškantiems sprendimų kaip per šventes sužibėti – Newcrush grožio ir sveikatos produkų parduotuvės ekspertė dalinasi keliais paprastais patarimais, kaip nesudėtingai susikurti įspūdingą įvaizdį.

Akivaizdus poveikis vos per kelias valandas

Šaltuoju sezonu daugelis susiduria su atsiradusiomis odos ir plaukų problemomis. Veido bei kūno oda pradeda sausėti, tampa dehidratuota, šerpetojanti, oda praranda skaistumą ir sveiką švytėjimą. O ką jau kalbėti apie užklupusį peršalimo ligų periodą, padidėjusį streso kiekį ir šventinį skubėjimą. Visi šie pokyčiai neigiamai veikia sveikatą ir išvaizdą, todėl vos keli praktiški patarimai padės geriau jaustis ir labiau savimi pasitikėti.

Efektyviausią ir iš karto matomą išorinį poveikį suteikia sveikai atrodantis, natūralus kūno ir veido įdegis. Įdegusi oda, kitaip nei išbalusi, atrodo sveikesnė, nes įdegis sulygina odos toną, paslepia turimas dėmeles, matomas venas, odos raudonį. Šiam efektui pasiekti, išbandykite ekologiškas savaiminio įdegio priemones.

Newcrush asortimente yra Three Warriors ekologiškas, sertifikuotas savaiminio įdegio prekės ženklas, kurio produktai sukuria greitą, vos per kelias valandas išryškėjantį natūralų efektą. Sudėtyje yra tik švarūs, natūralūs ingredientai, todėl suteikiamas ne tik įdegio efektas, bet ir puoselėjama odos sveikata. Tam, kad įdegis atrodytų nepriekaištingai, pateikiame patarimus, kaip jį padengti ant savo odos:

  1. Odos šveitimas. Švelniai nušveiskite odą 1-2 dienas prieš dengiant savaiminį įdegį.
  2. Odos drėkinimas. Po odos nušveitimo, odą gausiai sudrėkinkite intensyviai drėkinančiu kremu ar kūno sviestu. Oda neturi būti išsausėjusi ar pleiskanojanti, nes ant tokios odos įdegis pasidengs netolygiai. Jeigu oda ypatingai sausa, prieš dengiant įdegio priemones, papildomai sudrėkinkite išsausėjusias vietas (kelius, alkūnes, pirštų sąnarius) lengvu kremu, palaukite kol pilnai susigers ir tuomet tepkite įdegio priemonę.
  3. Įdegio dengimas. Įdegiui dengti rekomenduotina naudoti specialią savaiminio įdegio pirštinę, kuri padės priemonę pasklaidyti tolygiai. Tokiu būdu išvengsite priemonės pertekliaus ir galimų netolygumų.

Gaivus, bet visą dieną išliekantis makiažastikrai įmanoma

Veido paruošimas yra bene svarbiausias žingsnis makiažo atlikime. Nuo tinkamo odos paruošimo priklauso kaip dengsis visos naudojamos priemonės ir kaip makiažas išsilaikys.

Prieš naudodami dekoratyvinės kosmetikos priemones, švariai nuvalykite savo veidą su valikliu, kad pašalintumėte visus ant odos paviršiaus susikaupusius riebalus bei nešvarumus. Po odos prausimo pasirūpinkite intensyviu odos drėkinimu, kuris užtikrins ne tik tolygų makiažo dengimą, bet ir ilgą jo išsilaikymą. Greičiausią drėkinantį poveikį suteiks lakštinės veido kaukės. Tiek iš vakaro, tiek prieš pat dengiant makiažą, rekomenduotina veido odą palepinti lakštine, intensyviai drėkinančia veido kauke. AIMX korėjietiškos kaukės, kurių poveikis patvirtintas klinikinių tyrimų metu, suteikia matomą efektą jau po vieno naudojimo. Įrodyta, kad populiariausia AIMX drėkinanti kaukė „Hydrate Me” drėgmės kiekį odoje padidina net iki 106,3%.

Lietuvoje ir užsienyje vizažo meistrų itin pamėgtas dekoratyvinės kosmetikos prekės ženklas Youngblood, padės sukurti nepriekaištingos odos efektą. Tai mineralinė kosmetika, pagaminta iš natūralių, švarių ir etiškai išgautų ingredientų. Mineralinė kosmetika padeda puoselėti odą, todėl ji tinkama jautrios odos savininkams ir turintiems probleminę, į aknę linkusią odą. Norint išgauti natūralų įvaizdį, rinkitės kuo lengvesnį makiažo pagrindą, kuris nesukurs kaukės efekto. Youngblood odos maskavimo priemonės gerai paslepia odos nelygumus, tačiau neapsunkina odos paviršiaus, dėl to oda atrodo tarsi be makiažo.

Garsi vizažo meistrė, grožio studijos „Gafaro” įkūrėja Justina Gafarovaitė-Rašimienė, dalinasi kokie yra jos mėgstamiausi makiažo produktai, padedantys sukurti natūralų, bet net ir ypatingoms progoms tinkantį makiažą.

„Esu itin didelė mėgėja mineralinės kosmetikos, nes tai natūralesnis būdas pasidažyti. Didelis privalumas, kad tinka jautriai ir alergiškai odai. Man patinka mineralinė kosmetika, nes ji yra tokia pat efektyvi, kaip grimo kosmetika, nes abi padeda atrodyti nepriekaištingai fotografijose. Mineralinė kosmetika suteikia natūralų efektą, bet geba užmaskuoti net labai probleminę odą, kurią kamuoja aknė.

Mano asmeninės rekomendacijos iš mineralinės kosmetikos būtų Youngblood prekės ženklo produktai. Galėčiau išskirti keletą savo mylimiausių – mineralinė biri pudra, kuri puikiai maskuoja, be odos apsunkimo ir jos dengimui „kabuki” šepetėlis, kuris padės tolygiai padengti minėtą pudrą ir kruopščiai užmaskuoti turimus netolygumus. Jeigu oda yra riebi ir makiažas pradeda blizgėti, tai būtinai išbandykite Youngblood mineralinę bespalvę makiažo bazę, kurią reikia dengti prieš makiažo pagrindą. Ir labiausiai rekomenduočiau bronzantą, nes jis yra matinis, labai švelnios, natūralios spalvos, todėl puikiai tinkamas kasdieniam naudojimui.” - dalinasi meistrė Justina.

Paslaptys plaukams, kad jie atrodytų lyg iš grožio salono

Plaukų stilistai atkreipia dėmesį, kad šaltuoju žiemos periodu yra būtinas intensyvus plaukų drėkinimas ir jų saugojimas nuo šalčio. Veikiami temperatūrų pokyčių plaukai pradeda pūstis, šiauštis, sausėti ir galiausiai, trūkinėti. Prieš eidami į lauką, esant minusinei temperatūrai, plaukus reikėtų paslėpti po galvos apdangalu, kad jų tiesiogiai neveiktų aplinka. Taip pat, prieš eidami į lauką, įsitikinkite, kad jūsų plaukai po plaukų plovimo yra pilnai išdžiovinti ir sudrėkinti aliejuku.

Norintiems greito efekto, išbandykite pH Laboratories prekės ženklo „ Argan&Keratin” linijos produktus. Minėta linija tinkama visų tipų plaukams, o itin tinkama išsausėjusiems ir trapiems. Priemonės padeda plaukams suteikti purumo, švelnumo, gilaus dėkinimo, maitinimo, atgaivina įvairių veiksnių nualintus plaukus, puikiai tinka dažytiems plaukams, nes padeda išlaikyti plaukų spalvą. Pridrėkinti, kerinčiai žvilgantys, purūs, minkšti ir lankstūs plaukai, kuriuos kur kas lengviau formuoti taps kasdieniu aksesuaru, kuriuo itin malonu rūpintis.

Newcrush grožio ir sveikatos internetinėje bei fizinėje parduotuvėje Kaune, atrasite tai, kas jums padės to pasiekti. Newcrush klientams siūlo itin kokybiškus, klinikiniais tyrimais patvirtintus ir švarios sudėties maisto papildus, medicininę arba dermatologinę kosmetiką ir net profesionalų naudojamus plaukų priežiūros produktus. Atraskite www.newcrush.com grožio ir sveikatos produktus ir suspindėkite per artėjančias šventes!