Turbūt mažai tokių, kurie niekada nėra girdėję apie šiuos universaliuosius sėdmaišius, spėjusius surasti pulkus gerbėjų Lietuvoje bei užsienyje. Jie puikiai tinka namuose, tačiau yra labai mėgstami ir biuruose, terasose ar net paplūdimiuose. Tad, galima teigti, kad „ Pušku pušku“ Kalėdų proga pradžiugintų kiekvieną, kuriam patinka patogiai sėdėti, retkarčiais – pagulinėti ar net nusnūsti ten, kur tik širdis geidžia.

Kokybė, praktiškumas ir patogumas – svarbiausia

Sėdmaišių sinonimu tapusi „Pušku pušku“ įmonė švenčia 15 metų sukaktį. Be galo komfortiški ir universalūs sėdmaišiai itin mėgstami ne tik Lietuvoje, tačiau ir užsienyje. Šio prekių ženklo įkūrėjas Remigijus Balčiūnas teigia, kad šiuo metu jų produkcija eksportuojama net į 38 pasaulio šalis – Vokietiją, Prancūziją, Ispaniją, Graikiją, Japoniją, Saudo Arabiją, Čilę ir daugelį kitų.

„Šie, Lietuvoje siuvami sėdmaišiai, yra puiki dovana! Juk šiais laikais žmonės tiesiog dievina praktiškumą bei universalumą, o „Pušku pušku“ gaminiams vietą savo namuose rasti yra labai paprasta. Jie – ne tik labai lengvi, tad yra paprastai pernešami iš vienos vietos į kitą. Taip pat šie sėdmaišiai ir atrodo įspūdingai“, – teigia pašnekovas.

Įmonės atstovas pasidžiaugia, kad niekuo rūpintis nebenorintiems klientams jie siūlo sėdmaišius supakuoti į didžiulį raudoną maišą. Atrodo, kad jis pasiskolintas iš paties Kalėdų senelio! Tad, belieka nuspręsti, ką į šį maišą dėti.

R. Balčiūnas išskiria 5 dovanas, kurios yra ne tik stilingos, tačiau ir praktiškos bei ilgaamžės.

Su šia staigmena atsargiai – jau išbandę sako, kad sukelia priklausomybę

Dovanų idėjų sąrašą pradeda įspūdingas pasiūlymas – porolono sėdmaišis „Om 135”. Tai – tikra sensacija, kurią teigiamai įvertino daugybė klientų.

„Tikėtina, kad išbandę šį sėdmaišį nebenorėsite sėdėti ant kitokių sofų ar fotelių. Jo audinys – ypač minkštas, o subtilus dizainas stebuklingai traukia akį. Sėdmaišio viduje naudojamas aukščiausios kokybės elastingas porolonas, kuris prisitaiko prie kiekvienos jūsų kūnos formos. Sėdint šiame sėdmaišyje galima mėgautis nesvarumo patirtimi“, – teigia pašnekovas.

Jei norisi tapti mylimiausiu Kalėdų seneliu

„Pušku pušku“ prekių ženklo įkūrėjas sako, kad neretai jų gaminami sėdmaišiai pakeičia įprastinius baldus. Išvydę sėdmaišį-sofą „Tube 160“, įsitikinsite, jog tai – tikriausias šio teiginio patvirtinimas. Prabangus veliūras, gausus spalvų pasirinkimas, išskirtiniais rombais dygsniuotas audinys, kurio kokybę, kaip ir kitų šių minkštųjų baldų modelių, patvirtina sertifikatas.

Šis, kaip ir kiti įmonės gaminami sėdmaišių modeliai, turi išorinį užvalkalą ir vidinį maišą. Vidinio maišo užtrauktukas paslėptas, tad vaikai lengvai negali jo atidaryti bei prieiti prie granulių ar porolono užpildo.

„Labai daug komplimentų susilaukia veliūras „Lure Luxe“, iš kurio šio modelio sėdmaišiai gaminami. Jis atrodo labai stilingai kiekviename interjere, o šiek tiek blizgi medžiaga įneša gyvybės“, – teigia pašnekovas.

Šis, pralaidus orui baldinis gobelenas yra labai švelnus, jį malonu liesti. Puiku ir tai, kad susitepusį sėdmaišį labai patogu išvalyti skalbiant rankomis arba naudojant sausą valymą.

Individuali, apgalvota, o gal net personalizuota dovana

Dar vienas „Pušku pušku“ kuriamas gaminys – sėdmaišis „Play“. Ir ne, jis idealiai tinka ne tik vaikams. Suaugę taip pat mielai patogiai jame sėdi ir mėgaujasi komfortu.

„Sėdmaišis „Play“ gaminamas iš prabangaus veliūro, kuris nesipumpuruoja. Kaip ir kiti audiniai, šis taip pat yra be jokių cheminių medžiagų“, – pasakoja pašnekovas.

Jis teigia, kad šis sėdmaišis yra itin kompaktiškas. Papildoma rankena padeda jį itin paprastai pernešti, o jo viduje esančios granulės sugeba prisitaikyti prie kūno formų.

„Jeigu klientai nori personalizuoto sėdmaišio, galime išsiuvinėti norimą vardą, užrašą arba padaryti specialią spaudą ant viso gaminio“, – pabrėžia R. Balčiūnas.

Juk tai – puiki idėja tiems, kurie nori padovanoti individualią dovaną artimiesiems.

Namų karaliumi tapsianti staigmena, kuri nebus pamiršta niekada

Ketvirtasis produktas, kuriuo gali pelnytai didžiuotis „Pušku pušku“ įmonė, – porolono sėdmaišis „Snug 100“. Jis sukurtas iš itin minkšto sertifikuoto audinio ir tinka visiems, kurie dievina patogiai drybsoti skaitydami knygą ar žiūrėdami kalėdinius filmus.

„Šį sėdmaišį kūrėme žmonėms, kurie mėgsta visiškai atsipalaiduoti. Trikampio formos porolono sėdmaišis ir yra skirtas būtent tam. Specialus atlošas nugarai atremti priverčia atsipalaiduoti net labiausiai įsitempusį žmogų, o elastingas porolonas sukurtas taip, kad nesukristų ir baldas paprastai sugrįžtų į savo pradinę formą. Galimas šio sėdmaišių spalvų pasirinkimas – itin gausus, daugiau nei 100“, – pasakoja pašnekovas.

Puiku ir tai, kad išorinį šio sėdmaišio užvalkalą labai paprasta nuvilkti, išskalbti ar pakeisti nauju. Tad, tai – ilgaamžiškas ir labai praktiškas baldas.

Tobula dovana modernumo ir prabangos fanatikams

Gali akys apraibti „Pušku pušku“ internetinėje svetinėje išvydus skirtingų formų, medžiagų ir spalvų pasirinkimą, renkantis išsvajotą sėdmaišį. Čia kiekvienas gali surasti sau patinkantį ir tinkantį interjerui minkštąjį baldą. Ir nors įmonė nuolat kuria naujus modelius, rinkai pasiūlo nematytas medžiagas, vienas populiariausių sėdmaišių išlieka „Seat 100“.

„Tai – modernus ir stilingas pasirinkimas. Vieni iš šio gaminio privalumų – patogus atlošas nugarai bei galvai ir plati sėdimoji dalis. Tai užtikrina malonesnį ir ypatingai patogų poilsį. Šio sėdmaišio dizainas sužavi šiuolaikiško interjero mylėtojus, kurie ieško praktiškų bei ilgaamžių sprendimų“, – pabrėžia prekės ženklo įkūrėjas.

Jis pamini ir tai, kad visos „Pušku pušku“ sėdmaišių medžiagos atitinka standartus, keliamus baldų gamybai. Taip pat įmonė gali pasiūlyti ir nedegių sėdmaišių medžiagų ar net pagamintų iš perdirbto plastiko. Puiku ir tai, kad pasirinkti galima iš itin plataus medžiagų spektro, tad sėdmaišiai gali apsigyventi namuose ar kieme.

R. Balčiūnas sako, kad iki artėjančių didžiųjų metų švenčių jie dar gali spėti pristatyti šias išskirtines dovanas. Tereikia pasirinkti norimą sėdmaišio modelį, medžiagą bei spalvą. Sėdmaišis – puiki, solidi ir išskirtinė dovana, kuri nudžiugintų kiekvieną!