Kalėdinis apsipirkimas outlet tipo prekybos centre šiek tiek skiriasi, nuo įprasto. Pats pirmas ir labai ryškus pranašumas – čia nereikia gaudyti nuolaidų. „Vilnius Outlet" jos – ištisus metus. Antras privalumas – išparduotuvių centre galima rasti labai aukštos kokybės ir garsių prekių ženklų prekių už priimtiną kainą, todėl galima sau leisti net ir labai prabangią dovaną.

Dovanų idėjos iš „Vilnius Outlet“

Nereikia pamiršti ir išskirtinumo. Į outlet prekybos centrus dažnai atkeliauja ir prekės, kurių nerasite įprastose to ženklo parduotuvėse. Taip yra todėl, kad kartais jos atvežamos iš viso Baltijos šalių regiono, o kartais specialiai pagamintos outlet prekybos centrams (factory outlet).

Statistika rodo, kad net 37 procentai „Vilnius Outlet" klientų čia lankosi bent kartą į savaitę. Jei esate tokių centrų gerbėjas, greičiausiai žinote, kad čia galima sužvejoti ir itin retų, net kolekcinių, perliukų. Tai tokios prekės, kurių pagaminta vos kelios dešimtys vienetų (sample) ir į masinę gamybą jos niekada nebuvo paleistos.

„Vilnius Outlet" pardavimų topuose visuomet karaliauja garsių prekinių ženklų drabužiai, avalynė ar galanterija. „Furla", „Tommy Hilfiger", „Ted Baker", „Armani Exchange" ir panašus prekių ženklai ypač trokštami ir šventiniu laikotarpiu. „Kalėdų dovanoms žmonės mielai renkasi pasaulyje pripažintus ir laiko patikrintus prekės ženklus.Tokia dovana ją gavusiam gali tapti pirmuoju gyvenime nuosavu garsaus ir prestižinio prekės ženklo gaminiu", – sako „Vilnius Outlet" nuomos direktorė Vida Minkštimienė.

Dovanų idėjos iš „Vilnius Outlet“

„Vilnius Outlet" prekybininkų patirtis rodo, kad lietuviai vertina tradicines dovanas. Mieli šilti džemperiai, kojinės ir apatinis trikotažas puikuojasi populiariausių dešimtuko viršūnėje.

Kojinės, apskritai, yra Kalėdų dovana Nr.1 daugybėje pasaulio šalių. Outlet parduotuvėse jos išsiskiria itin aukšta kokybe, nes priklauso žinomiems prekės ženklams, kurie į ją negailėdami investuoja.

„Artimam žmogui norisi padovanoti patį geriausią daiktą, galbūt tokį, kokio jis sau kasdieną ir neperka. Norisi, kad dovanotas daiktas tarnautų ilgai ir galbūt net taptų vienu mėgstamiausių drabužių. Ieškoti tokios dovanos outlet tipo parduotuvėse išties verta. Nuolaidos čia siekia 30-70 proc. nuo pradinės kainos, todėl perkant daug dovanų, susitaupo ženkli suma", – sako V. Minkštimienė.

Dovanų idėjos iš „Vilnius Outlet“

Ji pastebi ir dar vieną tendenciją – lietuviai tampa vis labiau praktiški ir dažnai patys išsirenka arba gana konkrečiai žino, ko norėtų dovanų.

„Vilnius Outlet" prekybos centre jų galima rasti ne tik už idealią kainą, bet ir labai skirtingų sričių. Ieškantiems dovanų kosmetikos, parfumerijos, kūno priežiūros prekių pravers užsukti į „Douglas", „Drogas", „Eurokos", „Martina", „Inhair" parduotuves. Jei norite padėti artimiesiems rūpintis sveikata, visuomet galima išsirinkti vitaminų ir maisto papildų už palankią kainą „Apotheka vaistinėje". „Pegasas Outlet" pasiūlys peno jūsų ir jūsų artimųjų sielai. Knygos čia kainuoja gerokai pigiau ir rinktis tikrai rasite iš ko. „Žana Outlet" parduotuvės nereikia pristatyti tiems, kas mėgsta kokybiškus ir stilingus indus ir virtuvės įrankius. Galbūt norite ne tik nupirkti dovaną, bet ir naujai padengti šventinė stalą? Tuomet būtina čia užsukti, pavyks tai padaryti už priimtiną kainą.

Dovanų idėjos iš „Vilnius Outlet“

Sėkmingai apsipirkus ir nebesukant galvos dėl dovanų, galima ir prisėsti plačioje „Vilnius Outlet" restoranų zonoje, įsigyti gurmaniškų maisto prekių pirmame aukšte esančiose krautuvėlėse, užsukti į erdvų „Gym+" arba pasinaudoti viena iš prekybos centre įsikūrusių grožio paslaugų. Nė nepajusite, kaip su „Vilnius Outlet" kalėdinių dovanų pirkimas iš galvos skausmo taps tikra pramoga.