Viena iš tokių dovanų – elektrinės transporto priemonės, kurias iki šių metų gruodžio 31 dienos Kalėdų senelis dar gali spėti įsigyti su valstybės taikoma kompensacija, siekiančia net 1000 eurų*. Pasiūlymas išties vertas dėmesio, tad pats metas apžvelgti, ką gi šiais metais Kalėdų senelis galėtų padėti po egle.

„Xiaomi“ elektrinis dviratis


Šį dviratį tikrai įvertins tie, kuriems patinka daug ir aktyviai keliauti. Perlenkus pusiau „Xiaomi“ elektrinį dviratį transportuosite kompaktiškai ir itin paprastai. Pasirinkę 1 iš 3 greičio režimų, su šiuo pilnai pakrautu elektriniu dviračiu nuvažiuosite iki 45 kilometrų atstumą, o jei jis išsikrovė – ne bėda, kelionę galėsite tęsti taip, kaip su paprastu dviračiu. „Xiaomi“ elektrinis dviratis išvysto iki 25 km/val. greitį. Tad tai pakankamai galingas, bet tuo pačiu ir saugus pasirinkimas. . Be viso to, šis dviratis yra išmanus. Parsisiuntę mobiliąją aplikaciją galėsite matyti kelionės istoriją: greitį, atstumą, dinaminę galią ir net sudegintų kalorijų skaičių.

Įsigyti elektrinį dviratį galite ČIA.

„Segway” F ir „Xiaomi” elektriniai paspirtukai


Šioje aplinkai draugiškų transporto priemonių kategorijoje norisi išskirti du gamintojus – „Segway“ ir „Xiaomi“. Abu jie siūlo pakankamai platų modelių pasirinkimą, kurių kiekvienas, nepriklausomai nuo kainos, pasižymi kokybe, stiliumi ir patogumu keliaujant.

„Segway“ pristatė naują F seriją, kurią sudaro trys galingumo ir kainos atžvilgiu skirtingi paspirtukų modeliai: F40E, F30E ir F25E. Visi jie išsiskiria atnaujintu dizainu ir tvirtesniu rėmu, kuris užtikrina dar didesnį kelionės saugumą. Žemas gravitacijos centras suteikia stabilaus važiavimo jausmą, o didesni ratai su bekamerėmis pripučiamomis padangomis, užpildytomis specialios želė sluoksniu, sumažina pradūrimo riziką ir garantuoja kur kas malonesnį važiavimą nelygiu keliu. Visuose „Segway“ F serijos modeliuose yra integruoti dveji stabdžiai: priekyje – elektroninis ir diskinis gale, kad būtų užtikrintas maksimaliai trumpas stabdymo atstumas. F serijos paspirtukus pilnai įkrausite vos per 5- 6,5 valandos (priklausomai nuo modelio), o su galingiausiu F40E modeliu nuvažiuosite iki 40 kilometrų atstumą, išvystydami 25 km/val. greitį. Galingas variklis ir didelis įveikiamos įkalnės kampas leidžia mėgautis paspirtuku net jei ketinate įveikti didelį atstumą nelygiais keliais ar kalnuotomis vietovėmis, o vos dviejų žingsnių sulenkimo mechanizmas užtikrins lengvą paspirtuko transportavimą – galėsite patogiai vežiotis jį automobilyje, viešajame transporte ar nešti viena ranka. Dar vienas privalumas – šių paspirtukų maksimali apkrova gali siekti net 120 kilogramų.

Įsigyti elektrinį „Segway“ paspirtuką galite ČIA.

„Xiaomi“ paspirtukai rinkoje išsiskiria kainos ir kokybės santykiu. Todėl sau tinkamiausią modelį atras kiekvienas. Vertėtų atkreipti dėmesį į stilingą „Xiaomi“ Mi Pro 2 modelį. Paspirtuke integruota 18650 ličio jonų baterija su 474 Wh galia garantuoja efektyvų pagreitį ir ilgą, net iki 45 kilometrų trunkančią kelionę, kurios metu galėsite pasirinkti 1 iš 3 greičio režimų: ekonominį, standartinį ar sportinį. Dviguba stabdžių sistema užtikrina veiksmingą ir sklandų stabdymą netikėtose situacijose. Šis paspirtukas sveria tik 14,2 kilogramo, o sulankstysite jį vos per 3 sekundes. Kaip ir „Segway“ F serijos modeliuose, taip ir „Xiaomi“ Mi Pro 2 duomenis galite stebėti paspirtuke integruotame valdymo skydelyje ir mobilioje aplikacijoje.

Įsigyti elektrinį „Xiaomi“ paspirtuką galite ČIA.

Elektrinis motoroleris Super Soco Cumini 4G


Motorolerį drąsiai galime vadinti stilingiausia transporto priemone, turinčia nemažą gerbėjų ratą ir Lietuvoje. „Cumini“ modelis visų pirma išsiskiria savo aptakiu dizainu ir labai patrauklia kaina. Šį modelį, kuriame įmontuotas 600 W galios variklis, išlaikius regitros teorijos egzaminą Lietuvoje vairuoti galima nuo 15 metų. Pilnam motorolerio pakrovimui pakaks vos 6 valandų, o nuvažiuoti galėsite net iki 70 kilometrų. Tai ne tik patogi, bet ir saugi transporto priemonė, kuri pasižymi geru sukibimu, stabilumu kelyje ir patogiu, manevringu valdymu. Taip pat vertėtų paminėti ir integruotas išmaniąsias technologijas, kurios užtikrina didesnę apsaugą nuo vagysčių ir suteikia galimybę stebėti visą informaciją mobiliajame įrenginyje.

Įsigyti elektrinį motorolerį galite ČIA.

* Kalėdos jau visai čia pat, tad šiais metais pasirūpinkite ne tik artimaisiais, bet ir mūsų planeta. Pagal 2021 metų programą „Visuomeninio transporto ir darnaus judrumo skatinimas“ gyventojams, utilizavusiems seną transporto priemonę ir įsigijusiems aplinkai draugišką alternatyvią, pavyzdžiui, paprastą ar elektrinį dviratį, elektrinį paspirtuką, skiriama iki 1000 eurų siekianti kompensacija. Kompensacijos dydis priklauso nuo pasirinktos transporto priemonės, o jei numatoma kompensuojama suma mažesnė nei 1000 eurų, vienas asmuo gali įsigyti net dvi alternatyvias transporto priemones ir taip pasinaudoti maksimalia galima išmoka.

Užsakymo nr.: PT_88852999