„ColonWell“ Lietuvos rinkoje skaičiuoja jau 8 metus, tačiau Jūs pirmą kartą jį išmėginote tik šiemet. Kodėl tik dabar šis gerais atsiliepimais garsėjantis produktas atsirado Jūsų akiratyje?

„Anksčiau nesu bandžiusi jokių panašių priemonių, nes neturėjau didelių problemų. Visgi su amžiumi problemos prasidėjo: sutriko žarnyno veikla, ėmiau retai tuštintis, augo svoris. Nenorėjau taip gyventi toliau, tad ieškojau pagalbos. Pirmą kartą apie „ColonWell“ išgirdau žiemą, tada kurį laiką domėjausi jo sudėtimi, skaičiau atsiliepimus ir tik po išsamių analizių pasiryžau jį išbandyti.“

Džiugu skaityti, kaip atsakingai rinkotės preparatą sveikatai gerinti. Koks buvo pagrindinis Jūsų lūkestis, pradėjus vartoti „ColonWell“?

„Siekiau pagerinti žarnyno veiklą. Perskaičiau daug komentarų, kur žmonės džiaugiasi, pradėję reguliariai tuštintis ir giria natūralią produkto sudėtį. Sužavėjo ir tai, kad su „ColonWell“ daugelis sėkmingai meta svorį. Sportui man vis pritrūkdavo ir noro, ir laiko, tad tikrai norėjau pažiūrėti, ką galiu pasiekti su „ColonWell“.

Vienas pagrindinių dalykų dėl ko „ColonWell“ pamėgsta didžioji jo vartotojų dalis – greitai juntamas poveikis. Papasakokite, kaip greitai pajutote, kad Jūsų gyvenimas kažkuo pasikeitė?

„ColonWell“ pradėjau vartoti pagal žarnyno valymo programą. Pirmuosius pokyčius pajutau po savaitės. Dingo poreikis užkandžiauti, pradėjau reguliariai tuštintis nepriklausomai nuo to, ką valgau ar veikiu. Kai pajutau, kad žarnyno veikla susitvarkė perėjau į lieknėjimo programą. Liepą tuokėsi mano dukra, tad turėjau papildomos motyvacijos numesti svorio ir tilpti į svajonių suknelę. Svorio pokyčius pajutau po mėnesio.“

Dangira Pocienė

Per itin trumpą laiką pajutote visapusius pokyčius tiek kūno viduje, tiek išorėje. Paatviraukite, kurie pasikeitimai Jums buvo patys svarbiausi?

„Nors „ColonWell“ susidomėjau dėl žarnyno veiklos gerinimo, tačiau svorio pokyčiai buvo maloniausi. Nesu iš tų, kuri kasdien stoja ant svarstyklių, bet apie svorio pokyčius išdavė liesėjantis veidas bei per dideli drabužiai. Vos per 5 mėnesius numečiau 11 kilogramų. Kiekviena diena darėsi vis gražesnė. Net ir apsiniaukusią dieną mano nuotaika buvo it šviečiant saulei. Susitvarkius žarnyno veiklą ir atsikračius nereikalingų kilogramų pasidarė lengviau vaikščioti, pamažu dingo ir nugaros skausmai.”

Nesu iš tų, kuri kasdien stoja ant svarstyklių, bet apie svorio pokyčius išdavė liesėjantis veidas bei per dideli drabužiai. Vos per 5 mėnesius numečiau 11 kilogramų.

„ColonWell“ žavi ne tik aiškiai apčiuopiamais rezultatais, bet ir tuo, kad padeda ugdytis sveikesnio gyvenimo įpročius. Kaip pasikeitė Jūsų kasdienybė į savo gyvenimą įtraukus „ColonWell“?

„Visų pirma, tai visur keliauju su buteliuku vandens, nes jaučiu poreikį jį gerti. Antra, ryte išgeriu „ColonWell“ ir dienos metu nebenoriu bereikalingų užkandžių, nes jaučiuosi soti. Taip pat pajutau, kad vėl esu geros nuotaikos ir turiu daug energijos. Anksčiau atrodo nieko nespėdavau, o dabar ir darbe pasiėmiau daugiau užduočių, ir į chorą pradėjau eiti. Pasirodo, kad žarnynas ir smegenys yra tampriai susiję. Nustebau sužinojusi, kad problemos žarnyne gali išsaukti begalę sveikatos sutrikimų.“

Jūs žavite ne tik savo pasiekimais, bet ir vidine harmonija. Kaip toliau bandysite išlaikyti tokią savijautą?

„ColonWell“ sąžiningai vartoju nuo kovo mėnesio ir žadu jį vartoti iki kitų metų pavasario. Vėliau darysiu pertrauką. Keletą mėnesių kiekvieną rytą sąžiningai „sveikindavausi“ su „ColonWell“. Dabar būna, kad kartais užmirštu jo išgerti, bet tragedijos iš to nedarau, nes ir be jo gera savijauta išlieka.“

Esame tauta, kuri skuba rašyti blogus atsiliepimus, o gerą patirtį mieliau pasilieka sau. Visgi, jei ne tie geri atsiliepimai Jūs ir nebūtumėte išbandžiusi „ColonWell“. Ar Jūs šį preparatą taip pat rekomenduojate kitiems?

„Mano atvejis pirmiausiai patraukė kitų dėmesį. Kolegės ėmė klausinėti, ką aš pakeičiau savo gyvenime ir pačios ėmė vartoti „ColonWell“. Pati taip pat rekomendavau labiausiai suirzusioms draugėms, linkėdama joms pasigerinti nuotaiką.“

Sužavėjo per pusę metų pasiekti Dangiros rezultatai? Susipažinkite ir su kitomis įkvepiančiomis „ColonWell“ vartotojų istorijomis www.colonwell.lt ar „ColonWell“ socialinėse paskyrose bei pradėkite savo ilgalaikių pokyčių kelią sveikesnio gyvenimo būdo link.