Kur Jūs pirmą kartą išgirdote apie ColonWell?

Apie ColonWell girdėjau jau tikrai seniai: tai per radijo stotį, tai per televiziją. Visada pagalvodavau, kad reikėtų ir pačiai išbandyti, tad birželio pradžioje su kolegėmis sutarėme užsisakyti vieną ColonWell indelį ir patikrinti, ar šis produktas veikia, – juk visos norime būti lieknos (juokiasi). Tačiau po kelių dienų pamatėme, kad vyksta projektas Mažeikiuose, ir iškart į jį užsiregistravome.

Kokiu tikslu dalyvauti projekte ryžotės Jūs?

Dėl savo svorio. Svėriau daug, ėmiau nebeįtilpti į rūbus. Mano tikslas – sverti ne daugiau 70 kilogramų.

Papasakokite, kaip atrodė Jūsų draugystės su „ColonWell“ pradžia?

Kai gavau dovanų ColonWell mišinuką, grįžau namo, pasisvėriau, užsirašiau ant lapelio datą bei savo svorį ir pradėjau ColonWell vartojimą. Kasdien apie šeštą valandą išgerdavau šaukštelį mišinuko ir stiklinę vandens, ir jau po savaitės pajutau didžiulį priešiškumą saldumynams. Anksčiau be jų, rodos, negalėjau gyventi – mano pusryčiai prasidėdavo nuo blynelių, bandelių ir visko, kas yra saldu, miltiška. Galėdavau taip maitintis visą dieną – bandelėmis, pyragaičiais, saldumynais.

Pradėjus vartoti ColonWell, saldumynų valgyti nebesinori: pajutau lyg kokį šleikštulį, net minčių apie miltinius produktus ar saldumynus neliko. Tada automatiškai ir svoris pradėjo kristi, – šiai dienai aš turiu numetusi šešis kilogramus be jokių papildomų pastangų, o juk daugiau aš nieko nedariau. Valgau bulves, mėsą, žuvį, kruopas, viską... ir vartoju ColonWell.

Per pirmąją savaitę aš pajutau, jog nebesinori saldumynų, o kai pradėjo kristi svoris, atsirado didžiulė motyvacija: žiūri į save ir matai, kad svoris krenta, kad nyksta riebalinis sluoksnis, galvoju, – kaip smagu!

Rasa Lukošienė

Kurie rezultatai Jus džiugino labiausiai?

Labiausiai džiugino mano savijauta. Rodos, net nemoku apsakyti šito jausmo – energinga, lengva, pati apčiuopiu save, savo kaulus, – toks geras jausmas! Esu labai laiminga, patenkinta, džiaugiuosi gyvenimu. Net kolegos klausia, iš kur pas mane tiek tos energijos, sveikatos.

Pasidariau kraujo tyrimus – visi rodikliai yra idealūs. Gydytoja man pasakė: Jūsų organizmas buvo išvalytas idealiai.

Ar anksčiau bandėte kitus lieknėjimo būdus?

Kaip ir visos moterys, esu bandžius ir sriubų dietą, ir sportavus. Man sekdavosi tada, kai tai būdavo kolektyviška – kai komandos rinkdavosi, kartu sverdavomės, dalijomės pojūčiais. Tada svoris krito, bet tik iki tol, kol buvome komandoje, – vėliau palengva sugrįždavo, nes atleisdavau vadeles.

Kaip pasikeitė Jūsų kasdienybė į savo gyvenimą įtraukus „ColonWell“?

Šeštą vakaro pavalgau vakarienę, aštuntą išgeriu ColonWell, dešimtą ryto valgau pusryčius. Mano darbas prasideda šeštą ryto, kolegės susirinkusios geria kavą, o aš geriu vandenį. Svarbiausia – nėra jokio alkio jausmo: nekyla noras nei kavai, nei pusryčiams. Dabar puikiai sulaukiu dešimtos valandos – organizmas pradeda prie šito priprasti. Taip pat pastebėjau, kad valgau žymiai mažesnėmis maisto porcijomis – sotumo jausmas ateina kur kas greičiau.

Vaikštant parduotuvėje, man nebereikia eiti pro saldumynų skyrių. Nežinau, kas į ColonWell tokio gero yra įdėta, – stebuklas, kad galima atsisakyti saldumynų. O juk būtent per saldumynus ir miltinių produktų perteklių ir svorį, ir ligas įvairiausias susirenkame. Pripratau taip maitintis, suvalgau daug košių, kurių nevalgydavau. Atsisakius saldumynų, sutaupau ir pinigų. Juk reikia naujų rūbų, reikia dirželių ir naujo garderobo, nes dideli dydžiai jau nebegražiai kabo (šypsosi).

Į paskutinį etapą atrinktos dalyvės gauna skirtingus sveikatinimo iššūkius. Kuris iššūkis atiteko Jums?

Kai reikėjo išsitraukti iššūkį, galvojau, kaip būtų šaunu, jei dabar ištraukčiau kokį sporto klubą – kaip aš sportuočiau! Ir aš išsitraukiau... kontrastinį dušą. Tai buvo rimčiausias iššūkis, kurio aš nesitikėjau ir, pripažinsiu, tikrai nenorėjau. Man sekėsi sunkokai, bet iššūkį vykdžiau: su šūkavimais, padejavimais.

O ar tikėjotės nugalėti projekte?

Į projektą nėjau dėl pagrindinio prizo, neturėjau tikslo kažką laimėti. Tačiau kai pakliuvau į šešetuką, pradėjo kilti azartas – kaip čia toliau bus? Iki paskutinės sekundės nesitikėjau, kad prizas atiteks man.

Ką pasakytumėte žmonėms, dar tik pradedantiems sveikatingumo kelionę?

Dabar, kai pamatau kokią moterį, Dieve, kaip norėčiau prieiti prie jos ir pasakyti, kad pradėtų vartoti ColonWell, – ir susitvarkytų jai viskas. Štai kolegos, kurioms rekomendavau, jau numetusios viena po penkis, kita dar po keletą kilogramų. Taip yra – niekas neišgalvota. Šiandien jaučiuosi labai gerai, tad kiekvienam rekomenduoju išbandyti – esu gyvas pavyzdys.

Pradedantiems sveikatingumo kelionę norėčiau pasakyti, kad kiekvienas turime turėti vidinį norą. Galbūt turi ateiti ta diena, kai pagalvoji, kad gali gyventi visaip kitaip. Reikia nusistatymo. Linkiu kiekvienam išbandyti ColonWell, tikėti savimi ir norėti sau geriausio.

„ColonWell“ – subalansuotas maltų žolelių mišinys, sveikam žarnynui ir lieknėjimui. Ugdykitės sau tinkančius sveiko gyvenimo įpročius ir meskite svorį nealindami organizmo bei semkitės motyvacijos iš kitų istorijų ir kartu su „ColonWell“ įrodykite, kad ir Jūs galite būti energingi, sveiki ir mylintys gyvenimą!