Planuojami du renginiai – spalio 19 d. Vilniuje, Grand Kempinski viešbutyje ir spalio 20 d. Kaune, Magnum verslo centre. Jų metu bus pristatomos naujausios vidurinio mokslo tendencijos, privačių mokyklų ypatumai, galimų specializacijų įvairovė ir siūlomos mainų programos. Tai puiki proga ne tik susipažinti su vidurinio mokslo ugdymo įstaigų pasiūla visame pasaulyje, bet ir iš pirmų lūpų sužinoti jums aktualią informaciją bei rasti visus atsakymus vienoje vietoje. Taip pat bus pristatomos ir tarptautinio bakalaureato ir A lygio programos.

Parodos dalyviai galės sudalyvauti individualiose konsultacijose, kur sužinos kaip vyksta stojimo procesas žingsnis po žingsnio. Taip pat gauti atsakymus į klausimus, kokią programą verta rinktis konkrečiu atveju, kaip „pasibandyti“ mokymo įstaigą ir koks amžius tinkamiausias pradėti mokslus, mainų ar vasaros programas kitose šalyse.

Renginio organizatoriai „egoPERFECTUS“ atstovai teigia, kad šioje parodoje verta sudalyvauti dėl keleto svarbių priežasčių. Pirma, pandemijos metu, daugelis tėvų pastebėjo, kaip organizuojamas nuotolinis ugdymo procesas, išsamiau susipažino su mokymo programomis, mokytojais. Šios žinios paskatino plačiau pasidomėti kitomis mokyklomis, mokymo sistemomis ir jas palyginti. Antra priežastis ta, kad dauguma tėvų karantino metu spėjo susikurti mobilias darbo vietas ir palankias sąlygas darbui nuotoliniu būdu. Vis dažniau keliaudami į kitą šalį, kartu vežasi ir savo vaikus, kuriems pasirinktoje šalyje reikia parinkti mokyklą, daugiau sužinoti apie tai, kokia tos šalies ugdymo tvarka. Išsiaiškinus tokias detales iš anksto persikėlimas tampa sklandesnis.

Ne viena sėkmės istorija liudija, jog tokia tarptautinė patirtis ne tik padeda geriau ugdyti savarankiškumą, kritinį mąstymą bei gebėjimą rasti tinkamus sprendimus, bet ir lengviau pasirinkti būsimą karjeros kelią ir ateityje integruotis į tarptautinę darbo rinką. Pastaruosius punktus lemia tai, kad privačiose mokyklose visada yra karjeros centrai, kurie iš tiesų rūpinasi moksleivio ateitimi. Taip pat moksleiviui paskiriamas patarėjas ugdymo klausimais, kuris aktyviai domisi jaunuolio akademiniais pasiekiamais.

Daugiau informacijos apie nemokamą renginį ir registraciją į jį rasite www.egoperfectus.lt

Užsakymo nr.: PT_88359639