Ir tai – tikrai ne vienintelis argumentas, kodėl namais ir buitimi verta pradėti rūpintis jau dabar. Peržvelgėme Akcijos.lt puslapyje esančius reklaminius leidinius ir atradome šūsnį išskirtinių prekybininkų pasiūlymų namų apyvokos daiktams, buitinei technikai ir pan. Geriausias akcijas ir norime jums pristatyti.

Puikūs pasiūlymai švaros prekėms

Sugalvojote pradėti generalinį namų tvarkymąsi? Pirmiausia, įsivertinkite ar spintelėse vis dar turite pakankamai švaros prekių. Kažko trūksta? Galite užsukite į „Švaros prekes“ – šioje parduotuvėje atrasite įvairiausių nuolaidų valymo priemonėms, oro gaivikliams, skalbimo priemonėms, balinimo priemonėms ir kitoms švaros prekėms.

Beje, visą vasario mėnesį puikių pasiūlymų švaros prekėms rasite ir „Ermitažas“ parduotuvėse. „Pirk DAUGIAU – mokėk MAŽIAU“, – skelbia jie ir siūlo nuolaidas „du už vieno kainą“. Šiukšlių maišai, indų plovikliai, WC valikliai, tualetinis popierius – pirkite vieną pakuotę, o antrą gaukite nemokamai. Tikrai pravers tvarkantis namus!

Dekoruokite namus mielomis smulkmenomis


vajojate atsinaujinti savo namų interjerą, tačiau nenorite per daug išlaidauti? Ne bėda – įsigykite estetiškai atrodančių namų dekoro detalių, kurios jūsų erdvei suteiks šviežumo įspūdį. Štai, pavyzdžiui, parduotuvių tinkle „Jysk“ visą vasario mėnesį gausu puikių nuolaidų žvakėms ir žvakidėms, vazoms, keramikos dirbiniams, pagalvėlėms, kilimėliams, dirbtiniams augalams ir kitiems interjero dekoro elementams. Vyrauja švelnios, pastelinės spalvos, todėl idealiai tiks pavasarinei nuotaikai sukurti. O geriausia tai, kad ir kainos „nesikandžioja“!

Atlikite darbus, kuriuos atidėliojate

Jau kurį laiką erzina nutrupėję sienos dažai? O gal vis planuojate atsinaujinti vonios kambario maišytuvą, bet neprisiruošiate? Pats metas šiuos darbus atlikti dabar!

Parduotuvių tinklas „Moki veži“ šiuo metu skelbia finalinį žiemos išpardavimą. Nuolaidos sienų ir lubų dažams, lakams, sanitarinėms prekėms, plytelėms, grindų dangai, akumuliatoriniams įrankiams, dailylentėms, klijams, vonios kambario prekėms... Išnaudokite nuolaidų sezoną ir atlikite tuos darbus, kuriuos atidėliojote.

Atsinaujinkite buitinę techniką

Vis planuojate atsinaujinti buitinę techniką? Nėra ko laukti – pats metas tą padaryti jau dabar. Ypač todėl, kad prekybininkai siūlo daug nuolaidų. Štai, pavyzdžiui, parduotuvės „Senukai“ leidinyje gausu prekių, pažymėtų užrašu „WOW kaina“. Akcijos taikomos „Electrolux“ stambiajai buitinei technikai, „Beko“ stambiajai buitinei technikai, elektrinėms vaflinėms, griliams ir sumuštinių keptuvėms, TCL televizoriams ir kt.

Nežinote, kur padėti seną buitinę techniką? Ją, kaip ir kitus namų apyvokos daiktus, galite parduoti nemokamų skelbimų portale Alio.lt . Paprasčiau nebūna – į pavasarį žengsite ne tik kupini naujos energijos, bet ir atsišviežinę!