Pakeitimai – tik dėl klientų patogumo


Pasak „Ogmios miesto“ marketingo vadovo Edgaro Valicko, parkavimo aikštelių pakeitimai „Ogmios miesto“ teritorijoje įvedami siekiant užtikrinti kuo didesnį komfortą jo lankytojams. „Pastebėjome, kad Vilniaus miestui apmokestinus stovėjimą aplinkinėse gatvėse, „Ogmios miesto“ saugomoje ir nemokamoje aikštelėje, automobilius pradėjo palikinėti ne tik mūsų klientai, bet ir aplinkui esančių biurų darbuotojai bei kiti miestiečiai. Pasitaiko atvejų, kai transporto priemonės „Ogmios miesto“ teritorijoje paliekamos kelioms dienoms ar net savaitėms!” – pakeitimų priežastis atskleidžia Edgaras ir priduria: “nesinori, kad į „Ogmios miestą” atvykusiems lankytojams, tektų sukti ratus ieškant laisvos parkavimo vietos, tad siekdami kuo daugiau jų atlaisvinti būtent jiems, nutarėme riboti nemokamo parkavimo laiką”.

Galimybė automobilį parkuoti nemokamai – išlieka


Pasak E. Valicko, „Ogmios miesto“ lankytojams šie pokyčiai papildomų rūpesčių sukelti neturėtų, mat nemokamas parkavimas niekur nedingsta – pradedama riboti tik jo trukmė. “Esame paskaičiavę, kad klientai, “Ogmios mieste” praleidžia iki 3,5 valandos. Atsižvelgdami į tai ir nustatėme ilgiausią nemokamą parkavimo laiką, kuris sieks net 4 valandas. Tad niekur skubėti neprireiks ir įsigaliojus naujajai parkavimo tvarkai” – ramina Edgaras.

Dvi stovėjimo aikštelių zonos: ilgam ir trumpam apsipirkimui

Parkavimo aikštelės, nuo šiol bus suskirstytos į dvi zonas: ilgo apsipirkimo zoną (žemėlapyje P1) ir trumpo apsipirkimo zoną (P2).

Ilgojo apsipirkimo zonoje, skirtoje “Ogmios miesto” lankytojams bus galima nemokamai parkuotis iki 4 valandų, o trumpojo – iki 2 valandų.

Pasirinkti parkavimo zoną labai paprasta: tiesiog įvertinkite ar į „Ogmios miestą“ atvykote trumpam, pvz. apsipirkti maisto butikėliuose; ar ketinate pabūti ilgiau, pvz. apsipirkti PC „Outlet Park“, pavalgyti mėgstamame restorane, pasportuoti sporto klube, papramogauti su šeima, o gal net ir visą tai suderinti.

Viršijusiems nemokamo parkavimo laiką – patogūs atsiskaitymo būdai

Na, o jei vis dėl to „Ogmios mieste“ užtruksite ilgiau nei 4 valandas, kiekviena papildoma valanda tiek ilgo (P1), tiek trumpo (P2) apsipirkimo zonose kainuos 1 eurą. Aikštelėje veiks „Unipark“ mokėjimo sistema, tad atsiskaityti bus galima Jums patogiu būdu: naudojantis „Unipark“ programėle arba parkavimo automate, suvedus savo automobilio valstybinius numerius.

„Tikimės, kad šie, nuo spalio 27-tosios įsigaliosiantys „Ogmios miesto” parkavimo aikštelių pokyčiai, klientams suteiks daugiau komforto ir padės sutaupyti brangaus laiko” – lūkesčiais dalijasi E. Valickas ir primena, kad „Ogmios mieste“ (Verkių g. 29, Vilnius) galima rasti visko – nuo restoranų ir maisto butikėlių iki rūbų parduotuvių; nuo sveikatingumo centrų iki kepyklėlių ar desertinių, nuo žaislų parduotuvių iki zoologijos sodo ar žaidimų kambarių; tad kad ir ko geistų širdis, „Ogmios mieste“ tai neabejotinai rasite!