Oficialioje „Suzuki“ atstovybėje „Autofortas motors“ galima išbandyti ir įsigyti naująjį „Suzuki S-CROSS“ pilnai hibridinį bei pusiau hibridinį miesto visureigį.

Naujasis „S-CROSS“ siūlomas su priekinių arba visų varančiųjų ratų sistema. Būtent pastaroji užtikrins, kad kelionės būtų kuo malonesnės ir be rūpesčių. „AllGrip“ visų varomųjų ratų pavara padeda įveikti bet kokias kelio sąlygas, todėl lieka daugiau laiko mėgautis kelionės įspūdžiais. Užtikrintas visureigio dizainas, pažangi saugos įranga bei daugybė erdvės jūsų šeimai, draugams ir bagažui – toks yra naujasis „Suzuki S-CROSS“.

Automobilio išvaizda ir komfortas

Jau iš pirmo žvilgsnio „S-CROSS“ išvaizda padeda jam atskleisti savo charakterį. Plati stovėsena neleidžia suabejoti šio visureigio ištvermingumu, o įspūdingo dydžio viršutinės ir apatinės radiatoriaus grotelės traukia akį kviesdamos leistis į nuotykius. Tačiau pažvelgę atidžiau taip pat pamatysite, kad jis yra stilingas, elegantiškas ir puošnus.

Erdvės pojūtį salone suteikia didelis priekinis automobilio langas bei geras matomumas šonuose, o komforto jausmą užtikrina elegantiškos ir ergonomiškos odinės arba tekstilinės sėdynės. Įsitaisykite ir mėgaukitės belaide „Apple CarPlay®“ arba „Android Auto™“ sistema, klausytis muzikos ar net žiūrėti filmus per USB.

„Naujasis „Suzuki S-CROSS“ – tai didžiulis „Suzuki“ žingsnis į priekį suderinant legendines visų varomųjų ratų automobilio savybes su naujausiomis saugaus važiavimo technologijomis ir aukščiausiais komforto standartais. „Suzuki S-CROSS“ geriausias pasirinkimas aktyviam gyvenimui, ištrinant ribas tarp miesto ir užmiesčio.“ – teigia­ „Autofortas motors“, ­„Suzuki“ atstovybės Vilniuje, pardavimų vadovas Audrius Šatas.

Visiškai hibridinė sistema su 1,5 litro „Dualjet“ benzininiu varikliu

Didesnis efektyvumas su kiekvienu kilometru. „Suzuki S-CROSS“ hibridinė sistema apjungia vidaus degimo ir elektros variklio privalumus. Hibridinė sistema naudoja benzininį variklį arba elektros variklį (MGU), arba abu variklius vienu metu, priklausomai nuo važiavimo sąlygų. Dabar trumpus atstumus galėsite įveikti vien elektros rėžimu, taip dar labiau sumažindami savo degalų sąnaudas.

1,4 l variklis ir 48 V pusiau hibridinė sistema

„S-CROSS“ pasižymi galingu, didelės traukos 1,4 l „Boosterjet“ turbiniu varikliu, 95 kW (129 AG) galia ir 235 Nm sukimo momentu esant nedideliam sūkių dažniui. Galia ir degalų naudojimo efektyvumas dar labiau padidėja dėl lengvos ir kompaktiškos variklio konstrukcijos. Atsižvelgiant į versiją, „S-CROSS“ visų varomųjų ratų modelių degalų sąnaudos yra tik 5,8–6,1 l/100 km.

Automobilį galima pasirinkti su 6 laipsnių mechanine arba automatine transmisija. Pastaroji turi pavarų perjungimo mentes ir naudojant rankinį režimą, pavaras galima perjungti ant vairo esančiomis mentelėmis.

Mažesnes degalų sąnaudas ir ekonomiškesnį važiavimą garantuoja 48 voltų pusiau hibridinė galios sistema. Elektrinio variklio galia – 10 kW, sukimo momentas – 50 Nm. Ličio jonų akumuliatoriaus talpa – 0,384 kWh. Tai jį daro puikiu miesto automobiliu, tinkamu tiek kasdien važinėti į darbą, tiek ilgesnėms kelionėms.

Naująjį „Suzuki S-CROSS“ galite išbandyti oficialioje atstovybėje „Autofortas motors“, įsikūrusioje Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. Įsigyti visureigį galima nuo 23 990 €.