Ypatingomis raudonų apyrankių galiomis tiki skirtingos kultūros - jos artimos krikščionims, budistams, kabalą, ir induizmą išpažįstantiems žmonėms, o apyrankės istorija skaičiuojama nuo praėjusio amžiaus pradžios. Tikima, kad raudoną apyrankę reikia nešioti ant kairės rankos, nes ši kūno pusė tiesiog yra arčiau širdies.

Raudonojo siūlo apyrankė su tikru deimantu - be galo populiari dovana, mat ją įteikiant žmogui yra linkima laimės, sėkmės įgyvendinant jo tikslus ir apsisaugant nuo blogos akies ar kliūčių gyvenime. Dovanojant tokį papuošalą, reikėtų pačiam užrišti apyrankę kitam žmogui ant rankos. „Factory by Ribas“ raudonojo siūlo apyrankės, atvykstančios tiesiai iš Izraelio, yra gaminamos iš specialaus tvirto raudono siūlo, kad puoštų ir saugotų žmogų ne vienerius metus.

Populiariausia gimtadienių, vestuvių, išleistuvių, krikštynų ir kitų švenčių dovana šiais laikais veikia ne tik kaip apsauginis amuletas ar draugystės simbolis, bet ir kaip madingas papuošalas, tad „Factory by Ribas“ salonuose savo apyrankes galima greitai atsinaujinti, o prireikus pakeisti raudoną siūlą į bet kurią kitą mylimą spalvą. Be to, minint ypatingą progą klientai mėgsta šalia jau turimo apyrankės deimanto priverti aukso ir deimantų širdelę, žvaigždutę, dobiliuką, ar pėdutes. Papildomą papuošimą apyrankei galima įsigyti artimiausiame „Factory by Ribas“ salone.

Originalių raudonojo siūlo apyrankių su deimantais ieškokitewww.factorybyribas.lt ir visuose „Factory by Ribas“ salonuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Palangoje. Apyrankių kainos prasideda nuo 55 eurų.