Vienareikšmiškai atsakyti „taip“ arba „ne“ tikrai negalima, visiškai nuvertinti naujų technologijų ir mokslo pažangos taip pat nereikėtų. Bet labai svarbu nepamiršti, kad yra daug laiko ir mokslo patikrintų dalykų, kurie tikrai gali lėtinti su amžiumi susijusius odos pokyčius ir ilginti odos jaunystę bei gerą būklę.

„Driu Beauty“ kosmetikos kūrėja Indrė Urbanavičienė mano, kad aklai pasikliauti šiuolaikinėmis technologijomis tikrai neverta. Reikia nepamiršti laiko patikrintų dalykų, kurie yra veiksmingi, kai kalbame apie odos priežiūrą. Indrė Urbanavičienė, jau beveik 10-imt metų šviečianti Lietuvos moteris odos priežiūros klausimais, mokanti suprasti kosmetikos etiketes bei griaunanti grožio mitus, sako, kad kol kas jokios naujos technologijos nepadės išsaugoti odos jaunystės, jei patys jai neskirsime dėmesio ir kasdien neprižiūrėsime.

„Iš tikrųjų odos jaunystės saugojimas nėra toks sudėtingas ir brangus užsiėmimas kaip kartais gali pasirodyti. Užtenka vos keleto paprastų dalykų, kad būtų tinkamai pasirūpinta oda ir ilgiau išsaugota jos jaunystė bei optimali būklė“, – sako Indrė, savo seminaruose bei šviečiamuosiuose straipsniuose paneigianti nusistovėjusias grožio tiesas.

Visai neseniai pasirodžiusi Indrės Urbanavičienės knyga „Mokslu paremta grožio filosofija“ – tarsi grožio biblija, atskleidžianti visas odos jaunystės paslaptis, padedanti spręsti odos problemas ir leidžianti mums pagaliau pradėti suprasti, kokios medžiagos naudojamos kosmetikoje ir kaip jos veikia mūsų odą.

Autorė knygoje pirmiausiai atskleidžia 9-ias odos priežiūros taisykles, kurių laikantis turėsite tobulą ir švytinčia odą. Pati pagrindinė ir svarbiausia taisyklė – odos saugojimas nuo saulės ištisus metus. Toliau seka kitos – švelnus odos valymas ryte ir vakare, draugiškų odai ir aktyvių kosmetikos priemonių naudojimas, antioksidantai kosmetikoje, pastovus odos šveitimas švelniais ir odai naudingais šveitikliais. Išvardinome ne visas, ir tik labai glaustai, o perskaitę knygą sužinosite gerokai daugiau ir pagaliau pažinsite sudėtingas kosmetikos džiungles. Knygą rasite praktiškai visose knygų pardavimo vietose bei www.driu.lt.

Indrės Urbanavičienės patirtis odos priežiūros srityje tikrai neapsiriboja vien knygos bei straipsnių rašymu. Moteris, remdamasi savo grožio filosofija ir per daugelį metų surinkta moksline informacija, pati kuria ir kosmetikos priemones, kurios visapusiškai pasirūpina oda. Kosmetika „Driu Beauty“ – mokslu paremtos ir odos jaunystę saugančios grožio priemonės.

Kalbant apie „Driu Beauty“, svarbu paminėti ir tai, kad šis kosmetikos gamintojas ne tik gamina, bet ir asmeniškai konsultuoja kiekvieną savo pirkėją ir parenka jam priemones atsižvelgiant į jo odos būklę, tipą bei problemas. Tai jei niekaip nesiseka išsirinkti tinkamų priemonių ar suvaldyti odos problemų, galbūt verta pabandyti Indrės Urbanavičienės sukurtas odos priežiūros priemones ir pasinaudoti nemokamos konsultacijos galimybėmis.

Šį birželį „Driu Beauty“ kosmetika švenčia jau 8-ąjį gimtadienį ir kaip visada rūpinasi savo klientais, todėl apsilankę www.driu.lt turėsite galimybę pasinaudoti išskirtinėmis nuolaidomis bei Driu gimtadienio proga siūlomomis dovanomis pirkėjams.