Jau šiandien Vilniaus „Akropolyje“ šalia „Samsung“ parduotuvės lankytojus pasitiks specialus stendas, kur galėsite susipažinti su limituotos kolekcijos „Samsung“ naujiena, sukurta bendradarbiaujant kartu su vienu žinomiausiu Lietuvos dizaineriu. Tačiau tai dar ne viskas – specialus renginys kvies visus norinčius laimėti „Samsung“ įrenginių ir pasinaudoti milžiniškomis akcijomis.

Išskirtiniame renginyje žiūrovai turės galimybę pabendrauti su gerai žinomomis socialinių tinklų žvaigždėmis. Smagia renginio nuotaika pasirūpins aštrialiežuviai nuomonės formuotojai Monika Survilaitė ir Naglis Bierancas, kurie kvies dalyvauti žaidimuose ir pasinaudoti išskirtinėmis akcijomis bei laimėti dar niekur nematytus dizainerio kūrinius. Kartu su jais žiūrovus džiugins ir „TikTok“ platformoje puikiai pažįstamos Ugnė Graželytė, Demi Norvilaitė bei Agnė Turauskaitė, o paslaptingus kūrybos su „Samsung“ vaisius pristatys ir pats dizaineris.

Renginio metu žiūrovai galės ne tik laimėti išskirtinius, dar niekur nematytus dizainerio kūrinius, įsigyti naujausius „Samsung“ telefonus su nuolaidomis, bet ir pasivaišinti nemokama burbuline arbata bei laimėti daugybę prizų. Geriausia dalis yra ta, kad išskirtinis renginys ir prizai bus skirti ne tik Vilniaus „Akropolio“ lankytojams – ypatingas vakaras bus tiesiogiai transliuojamas „Delfi“ portale bei „Samsung“ socialinio tinklo „Facebook“ platformoje.

Tiesioginę „Samsung“ šopingo šou transliaciją galite stebėti čia.