Pasivažinėjimas superautomobiliu

Agresyvusis „Hummer“, vikrusis „Lamborghini Huracan“, eiklusis „Ferrari“ – tai superherojaus vertas pasivažinėjimas, kurį bus sunku išdildyti iš atminties. Patogiai sėdint šturmano ar net vairuotojo vietoje greičio teikiamas svaigulys mylimam tėčiui garantuos sveiką adrenalino dozę!

Skrydis oro balionu arba parasparniu


Tai nepakartojama dovana tėčiams, kuriems nėra gražesnio vaizdo už atsiveriantį pakilus nuo žemės... Žinoma, tiems, kurie baiminasi aukščio, prireiks ryžto peržengti savo baimes, tačiau laisvės pojūtis, neapsakomo grožio vaizdai ir maloniai veidą kutenantis vėjelis liudys, kad buvo verta!

Žvejyba Kuršių mariose ar Baltijos jūroje


Meškerė tėčiui – nepakeičiamas ramaus savaitgalio atributas? Tuomet vertėtų pasirūpinti įsimintina žvejybos patirtimi, o su „Baracuda Tour“ ji garantuota. Nauji patogūs laivai skirti pasiplaukiojimams ir žvejybai Kuršių mariose bei Baltijos jūroje. Laivuose yra visa profesionali žvejybos įranga, tad atvykus teliks atsipalaiduoti ir mėgautis laiku su meškere rankoje. Starkiai, ešeriai, lydekos, stintos – galbūt per tas kelias valandas net pavyks sugauti savo gyvenimo žuvį?..

Šaudymas iš populiariausių ginklų


Tegu šaulys būna ne tik jo zodiako ženklas! Šaudymas – tai adrenaliną garantuojanti pramoga, leidžianti pasijusti it koviniame veiksmo filme. Su skirtingų dydžių, svorių bei kalibrų ginklais tėtis galės pasitikrinti rankos tvirtumą ir akies taiklumą, ir, žinoma, gaus adrenalino užtaisą.

Pasivažinėjimas motociklu


Elektrinis, enduro, motokroso – jei nors vienu iš šių motociklų tėčiui dar neteko važiuoti, dabar puiki proga jį nustebinti. Mėgstantiems iššūkius, greitį ir naujus atradimus šėlti su šiomis transporto priemonėmis specialioje trasoje bus vienas malonumas!

Pasiplaukiojimas jachta, laivu ar baidare


Kasdien vis labiau šylant vandens telkiniams pats laikas atidaryti vandens pramogų sezoną ir išplaukti į dar neatrastas vietas. Leistis baidare žemyn sraunia upe – smagu, tokia dovana visada nudžiugina, tačiau jachtoje ir laive telpa žymiai daugiau asmenų! Kruizas Kuršių, Kauno mariose ar net Baltijos jūroje – tai ne tik puikius įspūdžius garantuojanti pramoga, bet ir iki atsipalaidavimo užsūpuojantis poilsis, leidžiantis grožėtis aplinka, skaidriu vandeniu ir gamta.

Gurmaniškos dovanos


Maisto ir gėrimų degustacijos – universali dovana bet kokia proga. Tai stebinanti patirtis, žadanti ypatingą vakarą, vainikuojamą naujų įspūdžių. Austrės ir šampanas, moldoviški ir kartveliški vynai, sūriai, mėsos patiekalai ar rūšinė kava – variantų, kaip nustebinti gomurį, daugybė, o skonių, kurie sužadins receptorius, dar daugiau!

Poilsis su nakvyne

Tėtį, kuris dažnai pamiršta save arba yra nuolat užsiėmęs, būtina bent kartą per metus išsiųsti atostogų! Nerūpestingam atokvėpiui puikiai tiks sanatorijos, o ypatingam – dvarai, pilys. Dažnai į poilsį su nakvyne būna įskaičiuotas ir laikas SPA erdvėje, kur laukia gaivūs baseinai ir kaitrios pirtys. Puiki proga atsiriboti nuo rutinos bei rūpesčių!

SPA ir masažai


Gal yra tekę nugirsti, kad tėtis nori išbandyti masažą, apsilankyti SPA?.. Ko gero, ne! Net jei kamuoja kūno skausmai ar didžiulis nerimas, vyrai dažnai pasirenka kitus būdus, kaip sumažinti negalavimus, o juk kartais viskas, ko reikia, – tai valanda ar net pusvalandis laiko sau ir su savimi SPA centre mėgaujantis veido procedūra ar viso kūno masažu...

Dovanų rinkiniai

Be gausybės kitų dovanų, „Gera dovana“ gali pasigirti itin kruopščiai atrinktais, kokybiškai parengtais dovanų rinkiniais, suteikiančiais pasirinkimo laisvę. Išskirtinai vyriškiams sukurtas dovanų rinkinys JAM talpina maždaug 65 pasiūlymus, iš kurių dovanos gavėjas gali išsirinkti labiausiai patikusį. Neužmirštamas nuotykis ore, vandenyje ar ant žemės, naujų skonių atradimai ar įkvepiančio poilsio valandėlė – teliks išsirinkti geriausią būdą atsipalaiduoti!

Geras emocijas žadančios dovanos el. pašto dėžutėje gali atsidurti mažiau nei per 1 minutę. Dovanų čekiai ir dovanų rinkiniai galioja iki 12 mėn., be to, suteikiama galimybė dar kuriam laikui pratęsti jų galiojimą ar dovaną nemokamai pakeisti kita. Išrinkti tinkamiausią dovaną iš daugiau nei 3 000 variantų visada pasiruošę „Geros dovanos“ dovanų ekspertai. Įspūdžio dovanų galima įsigyti el. parduotuvėje www.geradovana.lt, firminėse „Geros dovanos“ parduotuvėse Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Marijampolėje, Alytuje bei stenduose visoje Lietuvoje. „Gera dovana“ – dovanoti gera!