,,Palangos ašis’’ – tai unikalus apartamentų kompleksas ieškantiems antro būsto poilsiui ar investicijai Palangos centre bei norintiems įsikurti jau šią vasarą arba šiais metais. Pasak Manto Skipičio, fondų valdymo įmonės „Orion Asset Management“ generalinio direktoriaus, valdančios „Orion Opportunity Fund I’’, kuris yra „Palangos ašies“ projekto vystytojas, pajūrio nekilnojamo turto rinka turi savo nišą ir potencialą. „Mes, kaip vystytojas, atėjome į Palangos rinką su ambicingu tikslu - norime vieną didžiausių Palangos kompleksų, esantį unikalioje vietoje – S. Daukanto g., vos 100 m nutolusį nuo J. Basanavičiaus gatvės ir tiek pat nuo Palangos koncertų salės, pritaikyti pagal šių dienų pirkėjų poreikius. Žinoma, kaip ir kiekvienas objektas, taip ir šis projektas, reikalauja ne tik didelių investicijų, bet ir kompleksinės komandos patirties bei ekspertinių žinių, todėl labai džiaugiamės, kad klientai patikėjo nauja projekto idėja“, - sakė M. Skipitis.

Mantas Skipitis

Šiuo metu intensyviai vykdomi objekto tobulinimo bei įrengimo darbai. Mantas Skipitis sako, jog džiugu turėti galimybę rinkai pasiūlyti išskirtinių apartamentų asortimentą pačioje kurortinio miesto centro širdyje, kur laisvų būstų skaičius visada buvo itin ribotas. ,,Nors laisvų apartamentų skaičius sparčiai mažėja, vis dar galime pasiūlyti išskirtinių variantų pagal individualius poreikius. Matome, kad pajūryje pirkėjų reikalavimai nekilnojamam turtui sparčiai keičiasi: auga dėmesys, skiriamas ne tik projekto koncepcijai, pridėtinėms vertėms, projekto išskirtinei lokacijai ar jo komfortui, bet ir nekilnojamo turto likvidumui. Žinoma, tai natūralus procesas, ypatingai kai kalbama ne tik apie komfortišką gyvenimą pajūryje, bet ir apie investavimą. Jei investuoti – tai tik į tai, kas geriausia, jei turėti antrą būstą prie jūros – tai ten, kur gera grįžti ir tikintis, kad ateityje tokio būsto kaina augs. Todėl siekiame, jog „Palangos ašies“ projekte būtų apgalvotos net ir menkiausios detalės“, – komentavo M. Skipitis.

Kodėl tai ideali vieta tiek investicijai, tiek komfortiškam poilsiui

Už projekto koncepcijos ir marketingo, pardavimų valdymą atsakingos įmonės ,,RSM” vadovė Olga Lapinskė sako, kad vystytojas turi ypatingą ambiciją, nes šiuo metu vykdo didžiausią poilsio komplekso atnaujinimą visame Lietuvos pajūryje. Toks procesas reikalauja iš vystytojo stiprios kompetencijos, aukšto lygio profesionalų komandos ir nepriekaištingos darbų kokybės. Palangos rinka sparčiai vystosi, tačiau net ir dabar apartamentų pasirinkimas centrinėje Palangos dalyje, tačiau ramioje lokacijoje, labai nedidelis. Projektas unikalus ne tik savo aukso vertės lokacija, bet ir asortimentu. Potencialūs pirkėjai gali rinktis apartamentus tiek investicijai, tiek poilsiui.

Olga Lapinskė

Nuo užburiančios panoramos iki stulbinančio interjero

Šiais metais, įvertinus laisvų apartamentų pridėtines vertes bei išskirtinumus, priimtas sprendimas pardavimo strategiją išskaidyti į kelis prekės ženklus, taip atsirado naujas prekės ženklas rinkoje – „Palangos panorama“, orientuotas į potencialius pirkėjus, ieškančius išskirtinumo pajūrio rinkoje. ,,Šiame 11 aukštų pastate galime pasiūlyti pirkėjams ypatingus apartamentus, vienetinius, iš kurių atsiveria užburiančios panoramos į Baltijos jūrą ir Palangos miestą bei šalia esančius parkus. Dabar abu prekės ženklai strategiškai puikiai papildo vienas kitą, bet turi ir unikalių pridėtinių verčių, orientuotų į skirtingus pirkėjų segmentus ir jų poreikius“, – komentavo O. Lapinskė.

,,Palangos panorama“ – čia siūloma įsikurti 11 aukštų pastate, asortimente 28 ekskliuzyviniai apartamentai, kurių kaina prasideda nuo 136 976 eurų ir gali siekti virš 700 000 eurų. Asortimente siūlomi paskutiniai 5 pusantro kambario apartamentai yra ypač patrauklus variantas investicijai arba ieškantiems būsto gera kaina. Taip pat galima rinktis iš 14 dviejų kambarių ir 9 likusių trijų erdvių kambarių apartamentų su panoraminiais vaizdais į Palangos centrą arba pušyną ir jūrą. Iš pastarųjų du ypač žavingi ir išskirtiniai – Penthouse tipo – turi atskiras terasas, yra paskutiniame aukšte, orientuoti į gyvenimo gurmanus, kurie ieško unikalaus būsto pajūrio rinkoje. Tai vieninteliai Penthouse tipo apartamentai Lietuvoje su panoraminiu vaizdu į Baltijos jūrą. Taip pat šis projektas vienintelis Palangoje turi panoraminį liftą.

,,Palangos ašis“ – tai trys mažaaukštės statybos keturių aukštų pastatai, kuriuose - jaukūs pusantro, dviejų ir trijų kambarių apartamentai. Asortimente šiuo metu yra apie 58 vienetai, kurių kaina nuo 161 506 iki 368 000 tūkstančių eurų, o kaina už kv. m. nuo 3488 eurų. ,,Palangos ašis“. būstas orientuotas į tuos, kas nori sumaniai investuoti arba ieško labai patogaus išplanavimo būsto su racionaliu biudžetu, bet centrinėje Palangos dalyje, su dideliais balkonais ar terasomis, kuriose galima mėgautis natūraliu pajūrio oru ir jaukiais kasdieniais ritualais. Didelis dėmesys skiriamas detalėms bei kokybei – į projekto holų atnaujinimą investuojama virš 800 000 eurų, čia numatytos natūralaus akmens – itališko travertino plokštės, turinčios unikalų raštą bei faktūrą bei šviesos instaliacija, kurią specialiai ,,Palangos ašies“. holui sukūrė menininkas Linas Kutavičius, suteikia žavesio ir unikalumo.

Nuo 1.5 iki 3 erdvių kambarių apartamentų

,,Kiekvieną dieną generuojame potencialių pirkėjų srautus ir organizuojame susitikimus. Tie, kurie ieško būsto investicijai arba poilsiui, tačiau su racionaliu biudžetu, susidomi mažesnėmis kvadratūromis, ypač vertina 1,5 kambario apartamentus, kurių kainos mažiausios, kaip 1 kambario buto, o funkcija kaip 2 kambarių, nes yra svetainė ir atskiras miegamasis. Kitas mūsų laisvų apartamentų asortimentas skirtas norintiems erdvių apartamentų Palangos centre, galime pasiūlyti išskirtinius ir erdvius 2 ir 3 kambarių apartamentus su atskiromis drabužinėmis, erdviomis terasomis ir panoraminiais vaizdai į Baltijos jūrą arba Palangos centrą.

Ir poilsiui, ir aktyviam laisvalaikiui

Projektas subalansuotas ne tik poilsiui, bet ir aktyviam laisvalaikiui, nes čia visuomet esi įvykių centre, šalia miesto pramogų, o iki jūros vos 5 minutės, dviračių ir pasivaikščiojimo takai, teniso kortai, koncertų salė, parkai ir prabangių viešbučių SPA infrastruktūra. Projektas skirtas vertinantiems prabangią Palangos centro lokaciją, jos istoriją, greta visos infrastruktūros, kur gausu restoranų, pramogų, tačiau norintys pasimėgauti ramybe ar žaluma, greitai pasieks šalia esančius pušų parkus bei Tiškevičių dvarą.

,,Kiekvienas potencialus pirkėjas gali rasti sau patraukliausią variantą, priklausomai nuo biudžeto ir poreikių. Klientui pageidaujant apartamentus galime įrengti kartu su mūsų dizainerių ir pilnos apdailos komanda nuo individualaus interjero projekto iki „iki šakučių“. Pirkėjai ypač vertina galimybes įsirengti būstą su mūsų komandos pagalba, nes tai pridėtinė vertė, kuri nuima rūpesčius nuo kliento pečių“, – sakė O. Lapinskė.

Atvirų durų dienosiki 7000 eurų nuolaida

Kviečiame į atvirų durų dienas – apžiūrėkite atsinaujinusį projektą, įvertinkite gyvai prabangius apartamentus su erdviomis terasomis Palangos širdyje. Tai puiki galimybė turėti antrąjį būstą pajūryje jau šiais metais. Projekto komanda gali pasirūpinti pilna apdaila ir įrengimu – visomis detalėmis nuo-iki, kai telieka atsiimti raktus ir mėgautis.

Atvirų durų laikotarpio metu galioja išskirtinės nuolaidos: ,,Palangos ašis“ projekte net iki 5000 eurų, o ,,Palangos panorama“ apartamentams – iki 7000 eurų.

Apartamentų rezervacijai taikomas tik 10 proc. avansas, o nusprendusiems iš karto įsigyti būstą – notarinę sutartį pasirašyti galima nedelsiant.

Registracija į atvirų durų dienas vyksta telefonu +370 606 83 035. Taip pat kviečiame skaityti daugiau www.palangospanorama.lt ir www.palangosasis.lt