Net ir ką tik „SPOT Lithuania” pradėjusiam naudotis vartotojui bus galima džiaugtis siūlomais privalumais. Vien užsiregistravus programėlėje gaunami 50 lojalumo programos taškų, kuriuos galima iškeisti į porciją gardžių ledų. O apsipirkus ir nuskenavus pirkimo kvitus renkami papildomi taškai.

Vos keli papildomi apsipirkimai jau leis mėgautis nemokamu puodeliu kavos, arbatos ar džiaugtis burgerio ir bulvyčių porcija ar bilietu į kiną.

Ozas

Kaip sako prekybos ir pramogų centro „Ozas” marketingo vadovė Elzė Rudienė, vienas esminių „SPOT Lithuania” privalumų yra tas, kad nereikia turėti daugybės skirtingų parduotuvių lojalumo programų. Didžioji dalis „Oze” įsikūrusių parduotuvių ir paslaugų operatorių suteikia nuolaidas su „SPOT Lithuania” lojalumo programa.

„SPOT Lithuania” programėlėje esančios nuolaidos įvairiose parduotuvėse, restoranuose ar pramogų vietose bei prizai, gaunami už lojalumo programos taškus, nuolat keičiasi. Taip stengiamasi atliepti besikeičiančius vartotojų poreikius ir maksimalų patogumą skirtingų interesų pirkėjams.

Ozas

„Programėlės prizų kataloge sau patrauklių pasiūlymų ras kiekvienas. Šiuo metu siūlomi tiek kuponai pramogoms, paslaugoms ar maistui, tiek ir įvairūs materialaus pobūdžio prizai tokie kaip belaidės ausinės, siurblys-šluota, nešiojamoji kolonėlė ar išmanusis telefonas. Pasiūlymus nuolaidoms bei prizus stengiamės reguliariai atnaujinti, nes atidžiai stebime, kas įdomu ir aktualu lojaliems mūsų lankytojams. Nuolat analizuojame, kokias patirtis galime suteikti ar kokį naują, praktišką bei vertingą prizą galime skirti”, – teigia E. Rudienė.

„SPOT Lithuania” programėlę į išmaniuosius įrenginius nemokamai parsisiųsti galima iš „Google Play“ ir „App Store“ programėlių parduotuvių. O naudotis dviem – lietuvių ir anglų kalbomis. Norint tapti lojalumo programos dalyviu, būtina patvirtinti, kad vartotojas yra 18 metų amžiaus ar vyresnis. Tačiau lojalumo programos dalyviais nesantys bet kokiu atveju gali peržiūrėti bendrinę su prekybos ir pramogų centru „Ozas” susijusią informaciją, pateikiamą programėlėje: parduotuves, renginius ar pasiūlymus.

Ozas

„SPOT Lithuania” lojalumo programėlė – pirmoji tokio tipo programėlė Lietuvoje. Kaip sako prekybos ir pramogų centro „Ozas” marketingo vadovė E. Rudienė, tokios inovacijos yra būtinos, kuomet siekiama užmegzti artimesnius santykius su ištikimais klientais bei tinkamai jiems atsidėkoti.

„Mes orientuoti sukurti ilgalaikį lojalumą prekės ženklui ir dešimtmečius trunkančius abipusius santykius, kurių trokšta kiekvienas prekės ženklas. Todėl mūsų lojalūs klientai sulauks patrauklių, išskirtinių pasiūlymų ir pridėtinių verčių ir ateityje“, – sako ji.

Prekybos ir pramogų centro „Ozas” pristatytos išmaniosios programėlės „SPOT Lithuania” vartotojų skaičius auga kiekvieną dieną. Ji sulaukia vis daugiau ir teigiamų atsiliepimų. Tą rodo tiek vidiniai, tiek ir vieši vertinimai programėlės platinimo platformų atsiliepimų skiltyse. Programėlė nuolat tobulinama, tad planuojama, kad ateityje jos vartotojų lauks dar daugiau įvairių formatų akcijų, skatinimų bei funkcionalumų.